Despre Marian Rădună se poate spune că este omul care a convins statul să lucreze cu voluntarii. Așa au ajuns el și echipa lui să ajute DSP București să ia o gură de aer,  pentru a face față miilor de apeluri zilnice de la potențiali suspecți de Covid-19.

Vicepreședinte al ONG-ului Geeks for Democracy, Marian este omul care continuă să creadă că lucrurile bune sunt apanajul muncii în echipă. Numele lui se leagă și de campaniile „Cumpărături la ușa ta”, „NU Arunca Măști și Mănuși pe Jos”

Pe 31 iulie, era o emisiune televizată unde era domnul Arafat și moderatorul a sunat la DSP București și a sunat la toate cele 6 numere de telefon vreo 30 de minute și nu a răspuns nimeni. Am făcut o postare pe facebook și am spus că vreau să mă ofer voluntar să răspund eu la telefon 3 ore după job”, a spus Marian Rădună în cadrul emisiunii.

Recomandări

MENIU A LA GREC
ȘOȘOACĂ INTRĂ ÎN CURSA PENTRU PMB
AVEREA LUI MUSK CREȘTE
TURIST ÎN AL NOUĂLEA CER
MUSK FACE CONCEDIERI LA TESLA
O LUNĂ DE SCHENGEN

Proiectul său a prins contur prin colaborarea cu Impact Hub, care le-a pus la dispozișie un spațiu. Persoanele care apelau în call-center erau oameni speriați: „Oamenii când sună sunt foarte panicați și ajunge un apel și la 40 de minute”, a msi spus invitatul.

Și de la altruism și solidaritate în vremea Covid-19, am trecut la un invitat care, prin prisma meseriei lui, verifică gustul și mirosul. Am vorbit cu Tudor Aposteanu, antreprenorul care a făcut din burgeri o afacere.

Hobby-ul meu era să gătesc. Am avut un accident de masina în 2001 și viața de canotor s-a terminat. Cel mai nasol pentru un sportiv este sănătatea. La mine, s-a terminat într-un moment încă tânăr”, a spus Tudor Aposteanu.

Fost canotor, Tudor a povestit cum a schimbat această perioadă soarta afacerilor din România, dar și cum a ajuns să se îndrăgostească iremediabil de gastronomie. Cât de mult l-a ajutat notorietatea atunci când și-a început afacerea, dar și cât de greu este să te menții în topul preferințelor oamenilor în materie de bucătărie?

,,Nu am vrut să îi bag în șomaj tehnic pentru că este de datoria mea să mă reinventez în calitate de manager și de antreprenor și să vin cu ceva nou ca omanii mei să nu aibă de suferit. Nu e nici vina mea, nici vina lor că există o pandemie, dar nu pot să îi las acum”, a mai spus antreprenorul.