Un număr de 3.000 de români au plătit între 95 de euro și 5.960 de euro în ultimul an pentru a urma cursurile online de educație pe piețele financiare oferite de platforma Vestor.

Cursurile noastre reprezintă abecedarul pentru cei ce nu au mai avut contact cu bursa, începem de la cele mai simple noțiuni explicate de ori de câte ori este nevoie, baza ce se stabilește fiind una solidă. Pe măsură ce clientul prinde aceste informații, suplimentăm din ce în ce mai mult cumulul de cunoștințe al clienților fiind unul substanțial. De asemenea aplicăm toate strategiile predate, acest lucru are loc pe o platforma DEMO, acest lucru înseamnă că banii pe care clienții îi folosesc sunt virtuali însă condițiile de piață absolut reale. Serviciul nostru se adresează tuturor, atât celor ce cunosc o parte din acest domeniu, fie celor ce nu au mai avut un contact prealabil cu bursa”, a declarat Laurențiu Ionescu, Head of Backoffice Department în cadrul Vestor.

Subiectul educației în domeniul piețelor financiare este unul foarte amplu, dar încă neexploatat în România la scară largă. Vestor are în prezent 12 angajați și 21 de colaboratori, toți cu experiență anterioară în investițiile pe piețele pe capital.

Recomandări

PUTIN: VOM DOBORÎ TOATE AVIOANELE F-16 TRIMISE UCRAINEI
SBF PRIMEȘTE 25 DE ANI DE ÎNCHISOARE
ZIUA FEMEILOR DIN MUZICĂ
ȘTII DE VREME? VINE VARA-N TOATĂ ȚARA
MOLDOVA SE PREGĂTEȘTE DE ADERARE
ROTAȚIA PĂMÂNTULUI A ÎNCETINIT

Pentru cei ce deja cunosc parțial acest domeniu venim în ajutor astfel încât posibile investiții să fie realizate în urmă unei baze solide de informații și practică. Majoritatea clienților ce au accesat serviciile până acum sunt persoane ce au avut un contact anterior cu bursa, însă rezultatul a fost unul dezamăgitor, deoarece pregătirea acestora a fost precară”, spune George Busuioc, reprezentatnul departamentului de evaluare cunoștințe în cadrul Vestor.

Vestor oferă cinci tipuri de cursuri, în funcție de gradul de complexitate și de nevoia de învățare a cursanților.

Prețul unui curs pentru începători – „Custom Trader” – este de 95 de euro și include un program de training live cu unul dintre analiștii Vestor pe teme precum Forex/ CFD-uri sau Acțiuni. Pentru cei experimentați pe piețele de capital există cursul „Expert Trader”, cu un preț de 5.960 de euro, care acoperă în profunzime toate ariile din domeniul educației pentru investițiile de pe piețele financiare.

Țelul nostru este ca fiecare client să facă o achiziție astfel încât să înțeleagă calitatea serviciilor noastre, mai departe majoritatea clienților continuând și cu celelalte pachete dat fiind faptul că sunt atrași de domeniu, sunt mulțumiți de instructori, modul de explicare și punere în practică al tuturor informațiilor primite”, a mai spus Lucian Fares, Head of education department în cadrul Vestor.

Fiecare ședință se desfășoară online, între client și instructorul Vestor, iar în cazul în care apar întrebări, acestea se pot adresa și clarifica pe loc.

Înființarea firmei în vreme de pandemie nu a reprezentat neaprat un lucru rău deoarece lumea având mai mult timp liber s-au putut focusa pe dezvoltare personală. Deschiderea oamenilor și profesionalismul de care am dat dovadă ne-au adus un așa zis “succes”, nu dorim să-l numim, așa ci un mic pas spre educarea românilor pe acest segment”,  a spus Radu Mitrea, director de vânzări în cadrul Vestor.