• Palas Campus va fi cea mai mare clădire de birouri din ţară.
  • Lucrările vor fi gata în doi ani, iar până atunci 1700 de persoane vor lucra aici.
  • Noua investiţie a companiei lui Iulian Dascălu va ajunge la 120 de milioane de euro.

Cea mai mare clădire de birouri din România va fi la Iaşi. Va costa 120 de milioane de euro și va fi gata în doi ani. Va avea o suprafață de 60.000 de metri pătrați și va fi finalizată în 2022.

În plus, vor fi şi şase corpuri de clădire, conectate între ele, cu înălţimi diferite. Pe lângă birouri, vor fi spaţii de coworking în aer liber, restaurante, cafenele, un hub medical şi o zonă de servicii.

Străzi și bulevarde lărgite pentru circulație fără probleme

Ca să poţi să circuli fără probleme prin zonă, străzile şi bulevardele din apropiere vor fi lărgite şi refăcute şi vor fi şi piste de biciclete. Iar dacă vei vrea să te relaxezi, o poți face într-o grădină de 4.500 de metri pătraţi.

Recomandări

DATORIA PUBLICĂ A ROMÂNIEI CREȘTE
ROMÂNI EVACUAȚI DIN GAZA
MACRON A IEȘIT LA ATAC
SCHOLZ RĂMÂNE FĂRĂ NEMȚI
CÂTE LOCUINȚE DEȚINE TAYLOR SWIFT?
RECONSTRUCȚIA FACIALĂ A UNEI FEMEI DE 75.000 DE ANI

„Trebuie să avem aceste spații pentru a atrage acești chiriași internaționali din IT”

Iaşul va avea o creştere foarte mare pe tot ce înseamnă domeniul IT şi atunci trebuie să avem aceste spaţii ca să putem atrage aceşti operatori, aceşti chiriaşi internaţionali. (…) E un proiect de regenerare urbană, un proiect de 120 de milioane de euro, care va fi finalizat în doi ani şi care va ajuta la dezvoltarea oraşului Iaşi. (…) Cred că va fi, va avea un impact economic foarte bun pentru oraş şi pentru România, spune Iulian Dascălu, Dezvoltator.