• Tesla a avut profit de 1 miliard de dolari în trimestrul doi.
  • Tesla a livrat peste 200.000 de mașini în al doilea trimestru.
  • Elon Musk spune că criza de cipuri va afecta industria auto.
  • Grupul LVMH a avut venituri cu 56% în primul semestru față de 2020.
  • Creșterile au fost generate de pofta oamenilor pentru articole de lux.

Viitorul se încarcă la priză. Tesla a impresionat cu rezultatele financiare din al doilea trimestru. A avut un profit record de 1,14 miliarde de dolari, în ultimele 3 luni .

Tesla a livrat peste 200.000 de masini in al doilea trimestru. E o premiera pentru companie, insa Musk e precaut si spune ca problemele legate de lipsa semiconductorilor va ramane o amenintare pentru industrie. Mai mult, cifra de afaceri a companiei s-a dublat si a ajuns la aproape 12 miliarde de doalari.

Pandemia nu a redus pofta pentru lux. Grupul LVMH care detine branduri precumLouis Vuitton, Chanel, Givenchy și Christian Dior a inregistrat cifre uriase pentru prima jumatate a anului. A inregistrat venituri de 33,9 miliarde de dolari, in crestere cu 56% fata de aceeasi perioada a anului trecut.

Cifrele bune au fost generate de interesul crescut pentru articole de piele fahion de lux care si-au crescut veniturile de la 9,4 miliarde de dolari în 2020, la 16,3 miliarde de dolari în 2021. Pe bursa europeana actiunea LVMH a crescut cu 2% si s-a tranzactionat azi cu 683 de euro.

Recomandări

CINE ÎNCEARCĂ SĂ-L ASASINEZE PE ZELENSKI?
ONU DECIDE DACĂ RECUNOAȘTE SAU NU AUTORITATEA PALESTINIANĂ
CE SECRETE ASCUNDE CHINA
CUM ÎNGRIJEȘTI MEDIUL ÎNCONJURĂTOR
FRANCEZII SUNT PESIMIȘTII EUROPEI
„NADIA” ÎI DUCE PE ROMÂNI LA J.O.