• Ca să nu fie uitaţi de clienţi, patronii de restaurante organizeză evenimente culinare inedite în natură
  • La Cluj, Roxana a avut parte de o cină savuroasă chiar în Parcul Etnografic din oraş alături de prietenii ei
  • Ca să participi la un astfel de eveniment trebuie să îţi cumperi bilet online, care costă în jur de 250 de lei

Pandemia a falimentat sute de afaceri din domeniul alimentar. Așa că mulți patroni de restaurante caută soluţii să se reinventeze. La Cluj zeci de oameni au luat cina în aer liber în Parcul Etnografic. Roxana şi-a cumpărat bilet online, ca să fie sigură că prinde loc la evenimentul culinar unic, cu meniu de degustare de vin.

Ionuț Crișan, bucătar chef: „Aici ce avem? O zamă clară cu răzălăi, o reinterpretare a supei tradiţionale de pui, dar de data asta avem o supă strict vegetariană dintr-un consume de legume, solidificată, făcută cu răzălăi, tăieţeii tradiţionali ardeleneşti făcuţi cu făină şi ou.“

Tot meniul a fost pregătit la faţa locului de mâinile pricepute ale bucătarilor. Restaurantul nu e la primul eveniment de acest gen. Săptămânal schimbă locaţia şi meniul, pentru ca tu să fii mereu suprins.

Recomandări

DATORIA PUBLICĂ A ROMÂNIEI CREȘTE
ROMÂNI EVACUAȚI DIN GAZA
MACRON A IEȘIT LA ATAC
CÂTE LOCUINȚE DEȚINE TAYLOR SWIFT?
RECONSTRUCȚIA FACIALĂ A UNEI FEMEI DE 75.000 DE ANI
CEI MAI BOGAȚI OAMENI DIN SUA

Roxana, clientă: Niciodată nu am crezut că o zamă de razalăi poate să fie solidă. Foarte faină experienţa.“

Uite ce spune Iulian Neagu, manager de rastaurant: Având în vedere că a fost o perioadă destul de dificilă pentru tot ce înseamnă horeca, a trebuit să ne reinventăm.“

Dan Ciulea, client: „Mi-a fost dor şi mă bucur că s-au gândit ei să deschidă aici o nouă poartă spre experienţele culinare.