• Cristina Şucu organizează petreceri private, după ce pandemia i-a închis locul de joacă
  • Cristina Şucu: „Poţi să organizezi o petrecere pentru copii chiar la tine acasă
  • Cristina Şucu: „Petrecerile de acasă pot să fie personalizate până la cel mai mic detaliu

Cristina Alexandru Şucu este cofondator al locului de joacă Kiddo Play Academy, din Bucureşti. Un loc de joacă ce respectă toate standardele, unde copiii pot face fel şi fel de activităţi.

De când cu pandemia însă, Cristina a fost obligată să pună lacătul pe uşă. Dar asta nu a descurajat-o. Din dorinţa de a-i fericiţi pe cei mici, a trecut la organizarea de evenimente private. Adică, dacă doreşti, face tot posibilul ca locul de joacă să vină direct la tine acasă.

Alexandru Şucu, cofondator loc de joacă Kiddo Play Academy: „De la show-uri de magie, de dans, avem ateliere de pictură, poate să-şi creeze pluşul lui, poate să îl îmbrace, să-l ia acasă. Ne adaptăm în funcţie de tematica evenimentului pentru că despre asta e vorba. Să personalizăm până la cel mai mic detaliu.”

Recomandări

CÂND ADERĂ MOLDOVA LA UE
CUM ÎNVINGE EUROPA CRIZA ENERGETICĂ
PRĂBUȘIREA PODULUI DIN BALTIMORE
CILLIAN MURPHY DEVINE VEGAN
GOSLING ÎȘI FACE COMPANIE DE PRODUCȚIE
ROTAȚIA PĂMÂNTULUI A ÎNCETINIT

Avantajul de a organiza o petrecere la tine acasă este că ai libertatea să o faci aşa cum visează copilul tău. Cu multe baloane, confetti, cu muzica şi jocurile preferate. Cu ateliere unde cei mici pot să confecţioneze .. chiar şi pluşuri.

„E mult mai frumos în aer liber…Totuşi au posibilitatea de a se distra undeva, chiar dacă e pandemie.” a declarat și o mămică.