• Peste 10 milioane de persoane s-au înregistrat pe X în decembrie, a declarat joi Linda Yaccarino, CEO-ul X.
  • Compania riscă să piardă până la 75 de milioane de dolari din venituri din publicitate până la sfârșitul anului.
  • Apple, Disney, Warner Bros. Discovery, Comcast, Lions Gate Entertainment, Paramount Global și IBM au declarat în noiembrie că își vor întrerupe publicitatea pe X.

Peste 10 milioane de persoane s-au înregistrat pe X în decembrie, a declarat joi Linda Yaccarino, CEO-ul X, într-o postare pe platforma socială, scrie Reuters.

Declarația vine în contextul în care compania, cunoscută anterior sub numele de Twitter, riscă să piardă până la 75 de milioane de dolari din venituri din publicitate până la sfârșitul anului, deoarece marile branduri își suspendă campaniile de marketing pe platformă, potrivit New York Times.

X, care nu publică în mod regulat date despre utilizatori, nu a putut fi contactat imediat pentru a comenta modul în care înregistrările din decembrie se compară cu media sau de ce a dezvăluit Yaccarino cifra. Proprietarul miliardar Elon Musk a declarat în iulie că site-ul are 540 de milioane de utilizatori lunari.

Mai multe companii, printre care Apple, Disney, Warner Bros. Discovery, Comcast, Lions Gate Entertainment, Paramount Global și IBM au declarat în noiembrie că își vor întrerupe publicitatea pe X.

Citește și