• Petrecerile corporatiste de final pe an se organizează în online
  • Firmele trimit cadouri angajaților acasă
  • Bugetele de Crăciun nu au scăzut, spun angajatorii

Adio petrecerea de Crăciun în club, plătită de companie și adio Secret Santa cu colegii. Majoritatea firmelor au prelungit perioada în care angajații lucrează de acasăn din cauza coronavirusului până cel puțin în vara anului viitor.

Iar acest lucru a transformat una dintre cele mai îndrăgite tradiții corporatiste, aceea a petrecerilor de final de an.

„Nu mai facem clasica tragere la sorți cu bilețele. Vom fi probabil fiecare la el acasă cu o cană de vin fiert, dar vom încerca să interacționăm cât mai mult în cadrul acelei petreceri pe Zoom”, a spus Andreea Vasile, angajata unei companii din Bucureşti, pentru Aleph News.

Recomandări

ZIUA FEMEILOR DIN MUZICĂ
CÂND ADERĂ MOLDOVA LA UE
CUM ÎNVINGE EUROPA CRIZA ENERGETICĂ
PRĂBUȘIREA PODULUI DIN BALTIMORE
CILLIAN MURPHY DEVINE VEGAN
GOSLING ÎȘI FACE COMPANIE DE PRODUCȚIE

Fana Oprea este directorul de resurse umane unei companiei IT, care are 50 de angajați în Cluj și 100 de angajați la nivel mondial. Anul trecut, 95 dintre cei 100 de angajați ai companiei s-au reunit la petrecerea companiei.

Toți banii alocați efectiv pentru eveniment se duc înspre cadouri pentru oameni.În fiecare birou avem un reprezentant care va colecta cadourile. Iar reprezentantul local le va trimite fiecărui angajat acasă. După partea asta de deschidere a cadourilor, care se va face live, prin conferință, vom avea un joc online”, a declarat Fana Oprea, şeful departamentului de resurse humane de la Global App Testing.

Aproape una din două companii din orașele mari din România organizau în anii trecuți petreceri pentru angajați. O spune un sondaj realizat de Bestjobs.

Urmăriți Aleph News pe FacebookTwitterYoutube și Instagram!