• Piața auto arată că încă are scânteie la motor datorită vânzărilor de mașini electrice
  • Volkswagen a avut încasări neașteptate în Europa de Vest și China
  • Daimler a raportat o creștere a profitului de 20% în trimestrul al treilea, față de cel anterior, după vânzări excelente de Mercedes în China

Piața auto arată că încă are scânteie la motor datorită vânzărilor de mașini electrice. Exemplul numărul 1 este Volkswagen. CEO-ul a spus că nu mai are nevoie de grant-uri de la guvernul german. Nu de alta, dar a avut încasări neașteptate în Europa de Vest și China.

Raisa Humeniuc, corespondent Aleph News: „Vânzările VW au crescut cu peste 10%. Asta datorită faptului că au vândut mai multe modele electrice și hibrid, în Europa. Spike-ul de vânzări se datorează subvențiilor oferite de state pentru cei care cumpără mașini electrice“.

Iată și alte exemple pozitive: „Daimler a raportat o creștere a profitului de 20% în trimestrul al treilea, față de cel anterior, după vânzări excelente de Mercedes în China. Vorbim de 2.2 miliarde de euro. Iar în ceea ce privește Dacia-Ford, în 2020, este cea mai mare producție a celor două mașini făcute și în România“.

Recomandări

ISRAELUL A ATACAT IRANUL
CINE ÎNCEARCĂ SĂ-L ASASINEZE PE ZELENSKI?
UNDE MERGI AZI?
TEHERAN: IRAN NU PLĂNUIEȘTE UN RĂSPUNS
INS: PIAȚA REZIDENȚIALĂ SCADE
TAYLOR SWIFT CÂNTĂ DESPRE GÂNDURILE SUICIDARE