• Raluca Severin are 28 de ani, este asistent manager la o firmă din Roman, iar în timpul liber face opere de artă din piese de ceasuri.
  • Tablourile ajung să fie cadourile perfecte pentru cei pasionați.
  • De la patru ore până la 5 zile durează tablourile pe sticlă, iar clienții săi sunt din toată țara.

Căutăm unicitatea atunci când vine vorba de cadourile pentru persoanele dragi. Raluca Severin are 28 de ani, este asistent manager la o firmă din Roman, iar în timpul liber face opere de artă din piese de ceasuri.

Tablourile ajung să fie cadourile perfecte pentru cei pasionați. Materia primă nu este luată din același loc.

În mare parte din ceasornicării, mercerii, magazine de bricolaj, dar și din târguri de vechituri. De la mașini, mi s-au cerut zodii, logo-uri de firmă. Pe viitor aș vrea ca această pasiune să fie transformată într-o afacere”, a spus Raluca Severin, fondatoare ARTRA.

Recomandări

PUTIN: VOM DOBORÎ TOATE AVIOANELE F-16 TRIMISE UCRAINEI
SBF PRIMEȘTE 25 DE ANI DE ÎNCHISOARE
ZIUA FEMEILOR DIN MUZICĂ
ȘTII DE VREME? VINE VARA-N TOATĂ ȚARA
MOLDOVA SE PREGĂTEȘTE DE ADERARE
ROTAȚIA PĂMÂNTULUI A ÎNCETINIT

De la patru ore până la 5 zile durează tablourile pe sticlă, iar clienții săi sunt din toată țara. Oana a dat comandă de două ori la Raluca, iar reacția persoanelor care le-au primit a făcut-o clientă fidelă.

Căutam un cadou pentru o prietenă și nu știam ce să-i cumpăr. Văzând tablourile ei, am zis că ar fi ceva ceva inedit și am dat comandă de primul tablou, care a fost un tablou cu modelul mașinii ei”, a spus Oana Crișmaru, una dintre clientele Raucăi.