• Prin teste de personalitate, afli ce job și ce cultură ți se potrivesc.
  • În testele de cultură sunt luate în calcul 177 de țări.
  • Cristina: A aplica doar niște teste nu este de ajuns.

Nu e ușor să-ți găsești jobul ideal. Uneori nici tu nu știi cu siguranță ce îți dorești. Acum ai un ajutor – platforma The Student Promise care te ajută pe tine, ca student, să te orientezi în carieră.

Iar dacă te întrebi cum, îți spune Adrian, managerul din România al platformei.

„În momentul de față sunt 2 teste pe platformă, 2 teste generale care le relevă personalitatea candidaților. Primul test este Hofstede, care relevă potrivirea culturală a unei persoane cu 177 de țări. Al doilea test este testul Thomas, care are la bază o evaluare a personalității”, a spus Adrian Amăricuței, manager The Student Promise.

Recomandări

EMANUEL PÂRVU AJUNGE LA CANNES
S-A RUPT COALIȚIA LA BUCUREȘTI
DRULĂ PROPUNE MĂRIREA NOTELOR LA BAC
TÎLVAR VREA OBUZIERE DIN COREEA DE SUD
AVOCATUL TODD BLANCHE: „DONALD TRUMP ESTE NEVINOVAT”
XXX FĂRĂ NECUNOSCUTE

Denisa este studentă în anul 3 la Științe Economice în Brașov și a testat deja platforma. Spune că de mică a avut o atracție către America, iar site-ul i-a arătat că i se potrivește un job în State.

„Am făcut o parte din teste, testul cultural, pentru a vedea ce cultură mi se potrivește mai bine și acum am observat că au mai adăugat încă un test pe care eu încă nu l-am făcut. Din testul acela mi-au ieșit câteva tări cu care m-aș potrivi SUA, Noua Zeelandă, Belgia”, a spus Denisa Georgiana, studentă.

Cristina e consilier de orientare în carieră și spune că o discuție față în față e mai eficientă.

„A aplica doar niște teste nu este de ajuns. Întotdeauna va exista un test vocațional, va exista un test de personalitate, însă ele trebuie armonizate și căutat un numitor comun între aceste teste, luând în calcul, de asemnea, și calitățile persoanei respective și defectele și nu în ultimul rând, valorile și abilitățile”, a spus Cristina Koleci, consilier de orientare în carieră.