• Capitalizarea Bittnet a crescut de 23 de ori în cei 5 ani pe piaţa AeRO
  • Este prima societate care trece de pe AeRO pe piaţa principală a Bursei
  • De la începutul anului, acţiunile au avut o creştere de 18,4%

Ştii gluma aia cu bancherul care îţi e prieten bun şi îţi dă o umbrelă când e soare, dar ţi-o cere înapoi când plouă? Piața de capital te scoate cumva din povestea asta, dar ai nevoie de un plan solid.

Cristian Logofătu e un exemplu de om care a reușit să facă surf pe valul tendințelor în IT: migrarea spre cloud. Și-a lansat Bitt-net, prima companie de IT listată pe bursa de la București.

Și uite-așa i-a crescut afacerea de la 8 milioane de lei în 2014 la 100 milioane anul trecut. Ba mai mult – se așteaptă la o creștere de 20 milioane în 2020.

Recomandări

DATORIA PUBLICĂ A ROMÂNIEI CREȘTE
ROMÂNI EVACUAȚI DIN GAZA
MACRON A IEȘIT LA ATAC
CÂTE LOCUINȚE DEȚINE TAYLOR SWIFT?
RECONSTRUCȚIA FACIALĂ A UNEI FEMEI DE 75.000 DE ANI
CEI MAI BOGAȚI OAMENI DIN SUA

Cristian Logofătu, director financiar şi cofondator Bittnet: „Ne-am prezentat în faţa investitorilor în anul 2015, spunând următoarea poveste: suntem prima companie de IT din România care se deschide către investitori, care devine listată la Bursa de Valori”

Cum nu totul e roz în România, Cristian îţi spune care sunt problemele cu care te întâlneşti dacă vrei să-ţi finanţezi afacerea prin mecanismele bursei.

Cristian Logofătu, director financiar şi cofondator Bittnet: „În România, sistemele şi reglementările sunt făcute în aşa fel încât implementarea efectivă a unui stock option plan de câtre o companie listată aproape te forţează să decapitalizezi compania şi să faci pierderi”