Prima platformă de consultanță de imagine din România care poate fi accesată gratuit

  • Antonia are 18 ani și a lansat prima platformă de consultanță de imagine din România.
  • Poți primi asistență personalizată în funcție de ten, culoarea părului și siluetă.
  • Momentan, platforma „fEGO” poate fi accesată gratuit.

Când împletești pasiunea cu munca, ies lucruri extraordinare. Antonia Dumitriu cochetează cu industria modei de la 16 ani, ca fashion stylist.

Acum are 18 ani și și-a deschis deja propria afacere. Este vorba despre prima platformă de consultanță de imagine din România. Ideea i-a venit în urma cu 6 luni, în timpul izolării.

Pe această platformă, Antonia a putut să-și urmeze în continuare pasiunea, și să-i ajute pe oamenii care sunt în căutarea ținutei perfecte. Consultanța este personalizată.

Antonia Dumitriu: „Vrem ca fiecare să-și găsească semnătura stilistică”

Le spui la ce eveniment vrei să mergi, ce culoare are părul tău și ce măsuri ai, și din ce ai prin șifonier Antonia îți va face ținuta perfectă

„Nu vrem neapărat să fim niște „fashion victims”. Să fim tot timpul în trend. Vrem ca fiecare să-și găsească semnătura stilistică pe care o caută”, a spus Antonia Dumitru.

Consultantul de imagine cu care face echipă, se numește Vladimir Tătaru, si îți arată cum se desfășoară o ședință de consultanță online.

„Este o ținută office impecabilă. Lungimea rochiei este perfectă”, explică Vladimir unei cliente.

Acum, consultanță gratuită. Pe viitor, abonament lunar

Antonia și Vladimir oferă consultanță gratuită clienților și se gândesc ca în curând să stabilească abonamente lunare.

Ana este clientă fidelă a platformei și de fiecare dată revine cu placere pentru noi sfaturi.

„Dincolo de chestiunile fizice, ei nu s-au oprit aici. Au mers puțin mai departe și-au vrut să descopere cumva latura emoțională: ce simt când port anumite lucruri. Mi s-a parut o idee extraordinară pentru ca minimizează riscurile atât de partea clientului cât și de partea lor”, a mărturisit Ana Luise Nan, clientă.