• Gramma Wines a lansat o nouă colecție de vinuri
  • 14 strămoși aparțin lui Marian Olteanu de la Gramma Wines
  • Acești strămoși aparțin unei colecții de personaje unice, inspirate din folclorul românesc

Suntem inventivi și buni în afaceri. Ne mândrim acum cu primul vin NFT 100% românesc. Producătorul de vin Gramma din judeţul Iaşi a cumpărat 14 NFT-uri din colecţia „Strămoşi“ şi a pus deja 4 dintre acestea pe etichetele sti­cle­lor de vin, într-o ediție limitată. 1.500 de vin roșu, 4.500 de vin alb, 4.500 de vin roze și de șampanie, iar ele pot fi cumpărate acum.

Ideea i-a venit lui Marian Olteanu. Iar proiectul nu susține doar turismul românesc, ci și aplicabilitatea NFT-urilor.

Marian Oltea­nu a investit inițial 3 EGOLDS, ceea ce înseamnă echivalentul a 1.200 de dolari. Ulterior a investit în alți 11 strămoși.

Marian Olteanu: „Am făcut 3 pachete. Unul de două sticle, unul de patru sticle și unul de 6 sticle pe care le-am denumit, zic eu, destul de inspirat, cu trei termeni specifici din comunitatea crypto. Primul este FOMO, (frica de a nu scăpa), unde am pus doar două sticle. DYOR (do your own research) și ATH care înseamnă „all time high”, nivelul maxim pe care un asset l-a avut”

„Strămoși“ repre­zintă o colecţie de ima­gini inspi­rate din folclo­rul româ­nesc şi este lan­sată pe eco­sis­te­mul de block­chain al sibienilor de la Elrond Network. Fon­da­torii au pro­mis că o parte dintre fon­durile atra­se prin vân­zarea acestei co­­lecţii se va îndrep­ta către marketing, pen­tru pro­movarea turis­mului românesc.

Afacerile companiei s-au ridicat la 1,4 milioane de lei în 2020, în creştere de la 1,2 milioane de lei în 2019.
Pentru anul acesta, compania ţinteşte o creştere de 50%, ceea ce ar duce cifra de afaceri peste pragul de 2 milioane de lei.

Recomandări

CÂND ADERĂ MOLDOVA LA UE
CUM ÎNVINGE EUROPA CRIZA ENERGETICĂ
PRĂBUȘIREA PODULUI DIN BALTIMORE
CILLIAN MURPHY DEVINE VEGAN
GOSLING ÎȘI FACE COMPANIE DE PRODUCȚIE
ROTAȚIA PĂMÂNTULUI A ÎNCETINIT