• De luni, restaurantele se vor închide la ora 21:00
  • Bogdan Tușu spune că, după ora 21, avea 40% din vânzările dintr-o zi
  • Patronul zice că vă fi nevoit să facă și mai multe concedieri

Până acum, puteam să stăm la restaurant până la ora 23:00. Iar distracția asta, dată cu porția, ne cam deranja… Ei bine, de acum, restricțiile sunt și mai dure.

Va trebui să ne grăbim cu cina la restaurant și nici pomeneală să mai stăm și la un pahar de vorbă cu prietenii, după aceea.

De luni, restaurantele se vor închide la 9 seara. Bogdan Tușu, proprietarul Garlic Pub, spune că astea două ore tăiate din programul localului
se traduc prin pierderi de 40% într-o zi.

Recomandări

MENIU A LA GREC
ȘOȘOACĂ INTRĂ ÎN CURSA PENTRU PMB
AVEREA LUI MUSK CREȘTE
TURIST ÎN AL NOUĂLEA CER
MUSK FACE CONCEDIERI LA TESLA
O LUNĂ DE SCHENGEN

Bogdan Tușu, proprietar Garlic Pub: „Cred că va trebui să facem unele modificări, din păcate. Mi-e foarte greu să spun că o să încep să fac concedieri. Nici livrările nu sunt o soluție. După ce am avut voie să ieșim din casă s-a simțit lipsa clienților. Oamenii au început să nu mai iasă la cârciumă.”