• Un documentar a dezvăluit modul în care este făcut sosul KFC
  • Sosul conține zeamă și rămășițe de pui rămase în friteuză
  • Fanii au avut păreri contradictorii, KFC a răspuns în stilul propriu

Pe fanii KFC „i-a luat amețeala” după ce au aflat „ingredientul secret” din acest sos, relatează The Mirror.

Documentarul explorează modul în care restaurantul s-a descurcat în timpul pandemiei coronavirusului, precum și lipsa de sos și modul în care este făcut.

Fanii KFC au declarat că se simt rău după ce au descoperit cum lanțul de fast-food își face sosul. În această săptămână, a apărut un documentar care a dat lumii o privire interioară asupra modului în care restaurantul se pregătește pentru sezonul festiv. Dar rețeta sa iconică de sos a atras atenția spectatorilor.

Recomandări

400 DE CADAVRE, GĂSITE ÎN GAZA
JOE BIDEN, DECLARAȚIE ȘOCANTĂ
MACRON CERE ARMĂ NUCLEARĂ PENTRU UE
ECONOMIA AMERICANĂ ÎNCETINEȘTE
ÎȚI INTRĂ LA SUFLET
APPLE, ÎN DISCUȚII CU OPENAI

Anne Walker, care se ocupă de producția de sos în sucursala din Buckshaw, Lancashire, a explicat că sosul este realizat prin combinarea a 3,5 litri de apă și a două linguri de „resturi” de pui KFC, adică lichidele și bucățile de pui rămase. Apoi, Anne Walker a adăugat un „ingredient magic”, pe care nici personalul nu are voie să îl cunoască înainte de a bate amestecul și a-l introduce în cuptorul cu microunde.

Reacții dure pe rețelele socializare

Anne Walker a spus atunci: „Sunt o mare susținătoare a faptului că dacă nu ai mânca tu așa ceva, nu ar trebui să te aștepți ca cineva să o mănânce”. Cu toate acestea, procesul de fabricare a sosului nu a căzut bine pentru spectatori, deoarece unii au recunoscut că i-a făcut să se simtă rău.

Un spectator a spus: „Eww așa fac ei sosul #insidekfc”, imediat după ce a văzut documentarul. Un altul a scris: „Tocmai am urmărit #insidekfcatchristmas, iubesc sosul KFC, știam cum se face, dar uitându-mă la acea femeie făcându-l, mi-a fost rău!”, iar altul a comentat: „#insidekfc este cineva care să mănânce sos după ce a văzut cum se face ?? Cu toate resturile de la friteuzele de pui. Mi-e rău.”

Cealaltă parte a monedei

Dar alții nu au putut vedea care era problema, așa cum a spus unul: „#insidekfc oooh sosul. Nu-mi pasă dacă scotocesc picioarele de pe fundul friteuzei, merge!” în timp ce un altul a recunoscut: „sosul KFC este ceva divin. Îl avem la cina de Crăciun de familie, nu e glumă!”. Iar un al treilea a scris: „Oamenii care se amuză despre faptul că sosul este făcut din grăsime de pui. CUM AȚI CREZUT DE FAPT CĂ SE FACE SOSUL!? #Insidekfc!”.

KFC a răspuns criticilor fanilor de pe Twitter, scriind: „Da, poate făcutul sosului nu pare sexy; dar oricine spune că Bisto are un gust mai bun este un mincinos. #Insidekfc”.