• Un nou mall s-a deschis astazi în orașul Brașov
  • Investiția se ridică la 148 de milioane de euro
  • Noul mall din Brașov are peste 100 de branduri naționale și internaționale
  • Clienții s-au îngrămădit la cozi, iar agenții de pază i-au obligat să se distanțeze

Mireasmă de parfumuri fine, doamne îmbrăcate elegant, reduceri și cărucioare burdușite de cumpărături. Dar și cozi uriașe. Pentru că…fie pandemia cât de rea, tot mai bună e reducerea – și-au spus brașovenii care au mers în număr mare la mall. Inaugurarea unui mall de 150 de milioane de euro i-a făcut să uite de distanțare.

Afi Mall Brasov s-a deschis la ora 15, dar cozile s-au format încă de la ora 14. Clienții au la dispoziție peste 100 de branduri naționale și internaționale. Mallul se întinde pe 45.000 de metri pătrați și are trei etaje. Are și birouri pe 15.000 de metri pătrați.

Problema a apărut doar acolo unde clienții efectiv stau unii în spatele celorlalți fără să păstreze distanțarea socială.

Recomandări

ISRAELUL A ATACAT IRANUL
CINE ÎNCEARCĂ SĂ-L ASASINEZE PE ZELENSKI?
ONU DECIDE DACĂ RECUNOAȘTE SAU NU AUTORITATEA PALESTINIANĂ
CE SECRETE ASCUNDE CHINA
CUM ÎNGRIJEȘTI MEDIUL ÎNCONJURĂTOR
FRANCEZII SUNT PESIMIȘTII EUROPEI

Se pare că pandemia nu a afectat unele afaceri. Și asta pentru că în Brașov s-a deschis un nou mall. Motiv de bucurie pentru cei cărora le place șopingul. Sunt peste 100 de branduri naționale și internaționale. Dar, ca la orice inaugurare, nu au lipsit îmbrâncelile și îmbulzeala. Așa că agenții de pază au fost nevoiți să intervină ca să distanțeze oamenii.

„Vă rog să păstrați distanța, să păstrați distanța, vă rog, da?”, ruga un agent de pază oamenii. Reduceri la smart TV- uri și cărucioare burdușite de cumpărături, cam așa a arătat „marea deschidere”. „Nu m-a speriat aglomerația de aici, era de așteptat și am și masca asta care e mai deșteaptă”, a spus unul dintre clienți. Noul mall din Brașov a costat 148 de milioane de euro și are o suprafață de 45.000 metri pătrați.