- Marius Stamate a investit în restaurantul lui aproximativ 200.000 euro
- Restaurantul lui riscă să fie închis de restricții
- Constanţa are o rată de infectare de 1,27 la mia de locuitori
- Constanța este aproape de noi restricții
În așteptarea unor măsuri mai lejere, un alt antreprenor a investit 200.000 de euro într-un restaurant din Constanța.
Vara asta, Marius a pus la punct ultimele detalii, iar acum câteva zile şi-a întâmpinat primii clienţi. Primele fotografii postate pe instagram i-au făcut și pe alții să ia masa aici. Restaurantul are potențial, dar șansele să rămână deschis sunt mici. Constanţa are o rată de infectare de 1,27 la mia de locuitori și e aproape de revenirea la restricții.
Mihai Enache, client: „Mi-a plăcut foarte mult localul şi am zis să încerc şi eu şi chiar a fost totul bine. Sper ca în Constanţa să nu se închidă localurile şi chiar este o idee îndrăzneaţă şi sperăm că o să fie totul bine la Constanţa”
Marius Stamate, manager restaurant: „Dacă reuşeam să terminăm restaurantul mai repede, nu găseam personal datorită sezonului estival. Am aşteptat să se termine şi să dăm drumul la această afacere. În mod normal o investiţie ar fi bine să o recuperezi în opt, zece ani, dar în situaţia de faţă nu aş putea să vă spun. Probabil vom dubla numărul de ani”