• Law Roach face o ieșire șocantă din industria modei după o carieră emblematică.
  • Acesta a fost unul dintre cei mai buni stiliști ai industriei modei, fiind responsabil pentru unele dintre cele mai de neuitat look-uri ale celebrităților din ultimii ani.
  • Zendaya a fost clasată drept cea mai bine îmbrăcată femeie de Net-a-Porter în 2018, designerul ei de modă fiind Law Roach.

Law Roach este cel mai solicitat stilist de la Hollywood în acest moment. El îi îmbracă pe toți, de la Celine Dion la Megan T. Stallion, și este responsabil pentru multe dintre ținutele care au făcut senzație pentru Zendaya. Așa că a fost o surpriză când Roach a anunțat că renunță la industria modei.

La doar două zile după ce a creat o serie de ținute ale unor vedete pentru covorul de la Premiile Oscar, Roach a postat pe Instagram o fotografie în care scrie că se retrage din lumea modei.

View this post on Instagram

A post shared by Law Roach (@luxurylaw)

Recomandări

CINE VA PRELUA ȘEFIA C.E.
NOU COD PENTRU SCHENGEN
NE LIPSEȘTE EDUCAȚIA FINANCIARĂ?
NE-A SALVAT VACCINUL?
CIOLACU: COALIȚIA NU SE RUPE
O ROMÂNCĂ ARBITREAZĂ LA UEFA

„Mulțumesc tuturor celor care m-au sprijinit în cariera mea de-a lungul anilor. Vă sunt foarte recunoscător pentru fiecare persoană care mi-a încredințat imaginea ei. Dacă această afacere ar fi fost doar despre haine, aș face-o toată viața, dar, din păcate, nu este! Politica, minciunile și narațiunile false m-au prins în sfârșit din urmă! Tu câștigi… eu am plecat. ”

Colegii de modă au umplut paginile de comentarii cu respingeri categorice.

Designerul Christian Siriano a scris simplu, „Absolut nu” , în timp ce Naomi Campbell a adăugat: „Nu te voi lăsa!!!!. ” Carla Welch, unul dintre puținii stilisti din liga lui Roach, a scris „nu” , în timp ce gazda NeNe Leakes a adoptat o abordare mai plină de compasiune, comentând: „Sănătatea mintală este pe primul loc” .

Pe Twitter, fanii au început imediat să caute răspunsuri în spatele retragerii subite. Într-un clip recuperat, Roach vorbește despre tratamentul rău primit în industrie și despre reacția sa la acesta.

„Nu poți vorbi cu mine în niciun fel” , el a spus. „Nu mă poți trata în niciun fel… Nu datorez nimănui nimic în această industrie. Așa că mă voi îndepărta de toate astea” .