Rihanna a devenit cea mai bogată cântăreață din lume. Solista este oficial miliardară în dolari

Rihanna
  • Artista în vârstă de 33 de ani a ajuns la o avere de 1,7 miliarde de dolari din afacerea Fenty Beauty
  • Rihanna deține 50% din companie.
  • Solista este a doua cea mai bogată din showbizz, după Oprah Winfrey.

Rihanna a devenit cea mai bogată cântăreață din lume. Solista este miliardară, scrie CNN.

Rihanna a intrat oficial în topul miliardarilor și este a doua cea mai bogată din showbizz, după Oprah Winfrey (care are o avere de 2,7 miliarde de dolari).

Artista în vârstă de 33 de ani a ajuns la o avere de 1,7 miliarde de dolari din afacerea Fenty Beauty, unde Rihanna deține 30% din companie.

Forbes estimează că numai Fenty Beauty valorează 2,8 miliarde de dolari. În 2018, marca de make-up, care este vândută în magazinele Sephora, a generat venituri anuale de peste 550 de milioane de dolari. Astfel, compania a avut profituri mai mari decât KKW Beauty a lui Kim Kardashian West, Kylie Cosmetics a lui Kylie Jenner și Honest Company a Jessicăi Alba, scrie revista.

Una dintre cheile succesului Rihannei a fost comercializarea produselor pentru femei de toate formele, greutățile și nuanțele pielii, potrivit Shannon Coyne, cofondator al Bluestock Advisors, o firmă de consultanță.

A fost una dintre primele mărci care a ieșit și a spus „Vreau să vorbesc cu toți acei oameni diferiți””, a spus Coyne pentru Forbes.

Multe femei au simțit că nu există produse potrivite tonului pielii lor. Era deschis, mediu, mediu întunecat, întunecat”, a adăugat sursa citată.