• Artista în vârstă de 33 de ani a ajuns la o avere de 1,7 miliarde de dolari din afacerea Fenty Beauty
  • Rihanna deține 50% din companie.
  • Solista este a doua cea mai bogată din showbizz, după Oprah Winfrey.

Rihanna a devenit cea mai bogată cântăreață din lume. Solista este miliardară, scrie CNN.

Rihanna a intrat oficial în topul miliardarilor și este a doua cea mai bogată din showbizz, după Oprah Winfrey (care are o avere de 2,7 miliarde de dolari).

Artista în vârstă de 33 de ani a ajuns la o avere de 1,7 miliarde de dolari din afacerea Fenty Beauty, unde Rihanna deține 30% din companie.

Recomandări

ALTMAN PORNEȘTE RĂZBOIUL CU GOOGLE
100 LIDERI MONDIALI DAU STARTUL JO
CE ÎNSEAMNĂ TULBURAREA ARFID?
CE ESTE TULBURAREA ARFID?
CE DESTINAȚII VIZITEZI VARA ASTA?
UNDE CONDUCI ÎN WEEKEND?

Forbes estimează că numai Fenty Beauty valorează 2,8 miliarde de dolari. În 2018, marca de make-up, care este vândută în magazinele Sephora, a generat venituri anuale de peste 550 de milioane de dolari. Astfel, compania a avut profituri mai mari decât KKW Beauty a lui Kim Kardashian West, Kylie Cosmetics a lui Kylie Jenner și Honest Company a Jessicăi Alba, scrie revista.

Una dintre cheile succesului Rihannei a fost comercializarea produselor pentru femei de toate formele, greutățile și nuanțele pielii, potrivit Shannon Coyne, cofondator al Bluestock Advisors, o firmă de consultanță.

A fost una dintre primele mărci care a ieșit și a spus „Vreau să vorbesc cu toți acei oameni diferiți””, a spus Coyne pentru Forbes.

Multe femei au simțit că nu există produse potrivite tonului pielii lor. Era deschis, mediu, mediu întunecat, întunecat”, a adăugat sursa citată.