• O femeie din Florida a avut parte de o surpriză atunci când și-a verificat balanța contului, după ce a retras 20 de dolari de la un ATM
  • Această avere a propulsat-o pe locul 615 în topul celor mai bogate persoane din Statele Unite
  • Femeia spune că, până în acest moment, niciun reprezentant al băncii nu a contactat-o

O femeie din statul american Florida a avut parte de o surpriză atunci când și-a verificat balanța contului, după ce a retras 20 de dolari de la un ATM, informează Daily Mail.

Julia Yonkowski a văzut afișată suma de 999,985,855.94 de dolari. Această avere ar propulsa-o pe locul 615 în topul celor mai bogate persoane din Statele Unite. Totuși, ea nu s-a bucurat când a văzut această sumă pe ecran, dimpotrivă. A încercat să ia imediat legătura cu reprezentanții băncii și este disperată să renunțe la titlul de „miliardară” cât mai repede.

„Doamne, am fost îngrozită. Știu că majoritatea oamenilor ar crede că au câștigat la loterie, dar am fost îngrozită. Pur și simplu nu mă descurc. Mă încurc în atâta automatizare și nu pot intra în legătură cu o persoană”, relatează Julia Yonkowski, despre experiența sa din weekend.

Recomandări

ULTIMATUM PENTRU HAMAS
CÂT INVESTESC PARTIDELE ÎN PROPAGANDĂ
MACRON A IEȘIT LA ATAC
FERRARI LANSEAZĂ UN NOU BOLID
MAD MAX REVINE
SCHOLZ RĂMÂNE FĂRĂ NEMȚI

Femeia spune că, până în acest moment, niciun reprezentant al băncii nu a contactat-o. Incidentul s-a întâmplat sâmbătă și nu este clar ce a cauzat această eroare. Julia Yonkowski speră ca banii să fie retrași din contul ei cât mai repede posibil.