• Iubitorii de sporturi de iarnă au liber pe pârtiile de mare altitudine din Sinaia: Lăptici 1, Lăptici 2, Soarelui 2.
  • Preţul unui skipass este de 160 de lei pe zi, iar în weekend, o zi de schiat costă 170 de lei.

Veşti bune pentru iubitorii de sporturi de iarnă. Dacă vrei să mergi la munte în weekend, să ştii că se dechid o parte a pârtiilor din Sinaia. Mai exact, Lăptici1, Lăptici 2, Soarelui 2, Variantă şi pârtia de începători de la cota 2000, deservită de bandă.  Preţul unui skipass rămâne cel stabilit la 1 februarie al acestui an, adică 160 de lei cel pe o zi, de luni până vineri, şi de 170 de lei în zilele de weekend.

„Mâine deschidem o parte a domeniului schiabil sinăian, partea situată cel mai sus. În golul alpin vom putea schia pe Lăptici 1, Lăptici 2, Soarelui 2, Variantă şi pârtia de începători de la Cota 2000 deservită de bandă”, informează marţi, pe Facebook, reprezentanţii Gondolei Sinaia.

Studenţii şi copiii beneficiază de reduceri.  Dacă foloseşti telegondola, trebuie să ştii că urcarea sau coborârea costă 25 de lei. Programul de funcţionare al gondolei Sinaia, care te duce la cota 1400, este între 8.00-17.00. Dacă vrei să ajungi la cota 2000, gondola Carp pleacă la drum de la 8.30 şi are ultima cursă la ora 16.30. 

Recomandări

BIDEN: MĂ RETRAG PENTRU DEMOCRAȚIE
KAMALA, SHOW ME THE MONEY!
ALARMA SUNĂ DIN NOU LA TULCEA
SE STRÂNG VÂNĂTORII... CA LA URS
ÎNGERII DE LA VICTORIA`S SECRET REVIN
TOATE DRUMURILE DUC LA PARIS