• Bill Gates a declarat într-un interviu difuzat miercuri, în cadrul summitului virtual SOSV Climate Tech Summit, că „vor fi opt Tesla, 10 Tesla” în acest spațiu.
  • El se așteaptă, de asemenea, ca inovația în domeniul climei să ducă la un Microsoft, un Google și un Amazon pentru investitori.
  • Pentru „cineva care nu-și poate permite riscul sau dacă se așteaptă la randamente pe termen scurt”, spune Gates, „m-aș uita în altă parte”.

Bill Gates, al patrulea cel mai bogat om din lume, nu are nevoie să facă bani investind în schimbările climatice. Dar pentru cei care vor să se îmbogățească, Gates vede o mulțime de oportunități, scrie cnbc.com.

Într-un interviu difuzat miercuri în cadrul summitului virtual SOSV Climate Tech Summit, Gates a declarat că viitoarele randamente ale investițiilor în domeniul climei vor fi comparabile cu cele obținute de cele mai mari companii de tehnologie.

„Vor fi opt Tesla, zece Tesla”, a spus Gates. „Și doar unul dintre ele este, este bine cunoscut astăzi”.

Recomandări

LIDERII RESPING PLANUL LUI PUTIN
EXCLUSIV ALEPH NEWS - MEDIAFAX
ELVEȚIA ÎNVINGE UNGARIA LA EURO
JOE ALWYN „DĂ DIN CASĂ"
FRANCEZII PROTESTEAZĂ
ÎNCEPE EURO 2024

Compania de automobile electrice condusă de Elon Musk și-a dublat valoarea în ultimul an și a crescut cu peste 2.000% în ultimii cinci ani.

„Pentru câștigători, oricine a investit în Tesla se simte foarte inteligent”, a spus Gates.

El preconizează că câștigurile vor fi răspândite pe o arie mai largă de companii, dincolo de spațiul vehiculelor electrice.

„Vor fi, știți, companii de tipul Microsoft, Google, Amazon care vor ieși din acest spațiu”, a spus Gates.

Gates este cofondatorul Microsoft în 1975, în timp ce Amazon și Google au fost lansate în anii 1990, când internetul lua avânt. Acum sunt trei dintre cele mai valoroase patru companii americane. În prezent, Gates are o valoare de 134,3 miliarde de dolari.