• Știu că în pandemie ai avut mai mult timp și ți-ai redecorat casa
  • Sabina Popa are o afacere cu decoruri pentru camera copiilor
  • În magazinul Sabinei găsești tapete, stickere sau tablouri care pot fi personalizate

Pandemia te-a ținut în casă anul acesta și sigur te-ai gândit la cum să redecorezi. Dacă ai și copii și ai rămas în pană de idei, Sabina Popa vine în ajutorul tău.

Sabina Popa, fondator Miaki: „Copiilor le place foarte mult să deseneze peste tot și de ce să nu le oferim o coală mare pe perete? Se curăță cu o cârpă umedă. Noi vă oferim în pachetul tapetului și un set de carioca super lavabile.”

Și-a deschis în pandemie cu 5.000 de euro un business cu decoruri pentru camera celor mici.

Recomandări

MENIU A LA GREC
ȘOȘOACĂ INTRĂ ÎN CURSA PENTRU PMB
AVEREA LUI MUSK CREȘTE
TURIST ÎN AL NOUĂLEA CER
MUSK FACE CONCEDIERI LA TESLA
O LUNĂ DE SCHENGEN

Sabina Popa, fondator Miaki: „Nu exista nimic pe piață de genul acesta când ne-am decis să deschidem acest tip de business. Am încercat să ne nișăm doar pe partea de decorațiuni de pereți. Avem acum în plan să facem o categorie nouă de produse tapet, realizate de copilași. Să ne trimită mămicile poze cu desenele copiilor și noi să le transmformăm apoi în ceva ce poate fi aplicat pe perete. Noi venim cu un gen de tapet unic pe piața din România care se printează dintr-o singură bucată.”

Tapetul pe care ți-l poți personaliza după cum îți dorești este vedeta magazinului. Materialul este lavabil și Eexistă modele pe care copilul tău poate colora. Găsești și stickere și tablouri pe care le poți adapta cu numele copilului sau cu data nașterii, de exemplu.

Laura Cosoi: „O feerie. ”Birds of paradise” se numește cea din imagine. E cumva laitmotivul copilăriei Ritei. Ne aduce aminte de tot ce înseamnă vacanțele exotice la care rpmâne doar să mai visăm.”

Roxana Blagu: „Un tapet cu norișori, finuți, nori pe care eu îmi doream să îi văd din avion. Nu de jos în sus.”

Prețuri produse

Un metru pătrat de tapet costă între 230 – 270 de lei

Preț tablouri: 200 – 300 de lei

Preț stickere: 75 – 200 de lei