• Telefonul a fost cel mai folosit device pentru pentru accesarea site-urilor de shopping
  • Repondenții studiului au spus că folosesc în 80% din cazuri telefonul, 47% laptopul, 40% desktopul, 17% tableta și numai în 7% din cazuri televizorul smart
  • 20% dintre clienți au început să cumpere de pe internet abia anul trecut

Tu cum îți făceai cumpărăturile înainte de pandemie? În 2020, n-ai prea avut de ales și ai folosit cel mai mult online-ul.

20% dintre clienți au început să cumpere de pe internet abia anul trecut. Iulia Pencea reprezintă o companie care face studii de piață. Ea spune că cele mai multe cumpărături s-au făcut sâmbăta.

Pe primul loc sunt electronice și electrocasnice, partea de fashion, haine și așa mai departe și partea de îngrijire personală, după care telefoane, televizoare”, a spus Iulia Pencea, managing director Nielsen.

Recomandări

DATORIA PUBLICĂ A ROMÂNIEI CREȘTE
TRUMP RISCĂ NOI SANCȚIUNI
SADIQ KHAN CANDIDEAZĂ LA MANDATUL 3
JOE BIDEN DECLASIFICĂ MARIJUANA
RAZBOIUL PENTRU A.I. A ÎNCEPUT
FT: UE ARE TIMP, SUA AU BANI

O treime dintre părinți au făcut cumpărături online.

Tudor Enica spune că pandemia l-a împins să facă cumpărături online mai mult decât înainte. Nu a mai fost în magazine fizice, ca să protejeze sănătatea familiei.

Am făcut toate cumpărăturile alimentare online. Și electrocasnice, și electronice. Alimente n-am cumpărat deloc online înainte să înceapă pandemia. Înainte de pandemie cumpăram, în principiu, doar uneori unele haine online”, a spus Tudor Enica.

Telefonul a fost cel mai folosit device pentru pentru accesarea site-urilor de shopping. Adică în 80% din cazuri, potrivit sondajului.

Telefonul mobil este folosit cu preponderență pentru accesarea site-urilor de shopping.

Repondenții studiului au spus că folosesc în 80% din cazuri telefonul, 47% laptopul, 40% desktopul, 17% tableta și numai în 7% din cazuri televizorul smart.