• Cifra de afaceri Ethan Allen, Caracole si Bernhardt – 1,9 milioane de euro în 2019
  • Cea mai scumpă piesă de mobilier, cumpărată în pandemie cu 23.000 de euro
  • O vitrină a fost vândută cu 23.000 euro
  • Culorile toamnei sunt inspirate din natură: verde, albastru intens, maro

Uite o știre de pus în vitrină. Într-una de 23 de mii de euro chiar. La astfel de prețuri ajung cele mai la modă piese de mobilier vânate de români în pandemie.

Lunile petrecute în izolare i-au determinat pe unii să caute să-și facă și mai confortabilă șederea acasă. O veste bună pentru producătorii de mobilă de lux, care spun că încă se bucură de clienți dornici să fie în pas cu ultimele trenduri.

Dorința de a-și redecora locuința a scos din buzunarul unui român 23 de mii de euro pentru o singură piesă de mobilier. Nu e singurul preț de acest gen.

Recomandări

ISRAELUL A ATACAT IRANUL
OFICIAL, AVEM O NOUĂ STAȚIUNE
SCANDAL CU SÂNGE INFECTAT ÎN UK
CINE ÎNCEARCĂ SĂ-L ASASINEZE PE ZELENSKI?
APPLE ADUCE UN NOU MAGAZIN DE APLICAȚII

Georgiana Andreica, designer de interior Select Design: „Cea mai scumpă piesă de mobilier cumpărată este o vitrină făcută din abanos și bronz fiind de inspirație maură. Prețul de achiziție a fost undeva la 23.000 de dolari.“

Georgiana Andreica, designer de interior Select Design: „Vorbind de materiale, toamna aceasta vedeta este bucleul, un material complex și prețios care oferă eleganță decorului, cât și sentimentul de acasă, foarte căutat în perioada aceasta. Culorile toamnei sunt inspirate din natură. Avem nuanțe de albastru intens, cât și verde, dar și nuanțele de maro…“

„Comodă de 2,60 metri lungime, lucrată în lemn masiv cu un blat de marmură și finisajul este foița de aur. Prețul ajunge undeva la 8.500 de dolari“, mai spune Georgiana Andreica.