• Conform indicelui Imobiliare.ro, la nivel național prețul mediu solicitat pentru un apartament în ultimele 31 de zile a ajuns la valoarea de 1654 euro/mp, în creștere cu aproape trei procente față de luna februarie.
  • Ediția Târgului Național Imobiliar vine cu oferte de locuințe noi: garsoniere, apartamente vile și case de vacanță.
  • Evenimentul are loc până duminică, 8 mai, iar accesul se realizează din Calea 13 Septembrie.

Proiecte imobiliare, cu valoare de peste 2 miliarde de euro, sunt prezentate la Târgul Național de Imobiliare. Toţi cei interesaţi să afle noutăţi, oferte imobiliare deosebite şi oportunităţi de investiţii sunt invitaţi la TNI ce începe vineri, 6 mai, ora 10.00 la Palatul Parlamentului.

Ediţia este una record, deoarece proiectele prezentate în cadrul evenimentului au o valoare totală de peste 2 miliarde de euro, iar ofertele imobiliare si oportunităţile de investiţii la care au acces vizitatorii TNI sunt fără precedent.

Evenimentul are loc până duminică, 8 mai, iar accesul se realizează din Calea 13 Septembrie, poarta B3 (autobuze 362, 136, 385), vizitatorii ce se deplasează cu maşina personală având posibilitatea de a parca gratuit în curtea interioară a Palatului Parlamentului.

Recomandări

ISRAELUL A ATACAT IRANUL
CINE ÎNCEARCĂ SĂ-L ASASINEZE PE ZELENSKI?
ONU DECIDE DACĂ RECUNOAȘTE SAU NU AUTORITATEA PALESTINIANĂ
CE SECRETE ASCUNDE CHINA
CUM ÎNGRIJEȘTI MEDIUL ÎNCONJURĂTOR
FRANCEZII SUNT PESIMIȘTII EUROPEI

,,Încurajăm vizitatorii să instaleze aplicaţia de mobil TNI ce facilitează schimbul datelor de contact cu participanţii târgului în mod rapid şi sigur. În plus, vizitatorii au acces gratuit în baza Qr codului generat de aplicaţia de mobil TNI„. Aplicaţia este disponibilă pe Google play şi App store.

Ofertele cumpărării de terenuri pornesc, la nivel național, de la 7.000 euro și ajung până la 2,4 milioane de euro

Ediția Târgului Național Imobiliar vine cu oferte de locuințe noi: garsoniere, apartamente vile, case de vacanță, din București, Ilfov, Sebeș,  Constanța, Năvodari și Mamaia, Valea Prahovei, Dubai și Cipru. Prețul minim din expoziție este de 10.250 euro+tva pentru o casă mobilă realizată din container maritim de către Ocean Art Design.

Cea mai scumpă proprietate ofertată este o vilă de 1100 mp în Dubai care costă 15 milioane de euro și face parte din portofoliul CyDubai, agenție ce vinde imobile în Emiratele Arabe Unite.

Pentru cei interesați de achiziția de terenuri, ofertele pornesc la nivel național de la 7.000 euro și ajung până la 2,4 milioane de euro.

,,Vizitatorii Târgului Național Imobiliar au acces pe durata celor 3 zile de eveniment la imobile cu prețuri speciale și diverse bonusuri oferite de expozanții . Printre acestea se numără reduceri de 15% la unele apartamente,  discount de până la 9.200 euro la apartamentele noi, vouchere de 5.000 euro oferite fiecărui vizitator pentru achiziția de garsoniere și apartamente și multe alte avantaje pe care o să le descoperiți în cadrul TNI. „declară Cristina Bercea, PR Manager al Târgului Național Imobiliar.

Situația prețurilor în imobiliare și nivelul cererii de locuințe

După ce piața imobiliară din România a dat dovadă de maturitate, depășind cu bine incertitudinile legate de pandemie, tensiunile socio-politice resimțite în actualul context geopolitic au dus la o variație pozitivă a prețurilor în imobiliare, datorată scumpirii materialelor de construire și a dificultăților întâmpinate pe lanțurile de aprovizionare.

Conform indicelui Imobiliare.ro la nivel național prețul mediu solicitat pentru un apartament în ultimele 31 de zile a ajuns la valoarea de 1654 euro/mp, în creștere cu aproape trei procente față de luna februarie, aspect ce a dus inițial la o amânare în deciziei de cumpărare de imobile.

Pe de altă parte, emiterea unui numărul mic de autorizații de construire și preferința românilor pentru cumpărarea de proprietăți noi în detrimentul celor vechi a dus la o revenire rapidă a cererii de locuințe. „După şocul resimţit la începutul crizei din ţara vecină, când cererea scăzuse brusc pe un fond puternic emoţional, piaţa rezidenţială şi-a revenit în ultimele 3 săptămâni, astfel încât cererea este din nou la nivelul de dinainte de 24 februarie. Pe fondul cererii crescute şi a creşterii costului de construcţie, ne aşteptăm ca preţurile apartamentelor să continue acest trend ascendent.”, a declarat Daniel Crainic, Director de Marketing.