• Compania a comunicat investitorilor că șeful executivului și-a schimbat titlul în cadrul companiei
  • Tesla a dezvăluit schimbarea într-o declarație la Securities and Exchange Commission (SEC), fără a argumenta de ce Musk a ales acest titlu
  • Directorul financiar Zach Kirkhorn va fi acum cunoscut sub numele de „Stăpânul Monedei”

Tesla este acum oficial regatul lui Elon Musk. Compania a comunicat investitorilor că șeful executivului și-a schimbat titlul în cadrul companiei în „Tehnoregele Tesla”, relatează NY Post.

Tesla a dezvăluit schimbarea într-o declarație la Securities and Exchange Commission (SEC), fără a argumenta de ce Musk a ales acest titlu.

Miliardarul nu este singurul care va ieși în evidență cu cartea sa de vizită. Directorul financiar Zach Kirkhorn va fi acum cunoscut sub numele de „Stăpânul Monedei” al Tesla, o posibilă referință la investiția companiei de 1,5 miliarde de dolari în Bitcoin.

Recomandări

PUTIN: VOM DOBORÎ TOATE AVIOANELE F-16 TRIMISE UCRAINEI
SBF PRIMEȘTE 25 DE ANI DE ÎNCHISOARE
ZIUA FEMEILOR DIN MUZICĂ
ȘTII DE VREME? VINE VARA-N TOATĂ ȚARA
MOLDOVA SE PREGĂTEȘTE DE ADERARE
ROTAȚIA PĂMÂNTULUI A ÎNCETINIT

Nu pare că schimbarea numelui va afecta atribuțiile de zi cu zi ale lui Musk sau Kirkhorn, deoarece Tesla a spus că „își vor menține și funcțiile respective de director executiv și director financiar”. Aceste titluri neconvenționale aduc cu ceva ce ar posta Elon Musk pe Twitter, pe lângă meme-uri și glume. Tesla chiar este tărâmul lui Musk și face ce vrea cu el.

Vestea vine la patru zile după ce un tribunal din Delaware a deschis un proces al unor investitori Tesla. Aceștia l-au acuzat pe Musk că a scăzut de unul singur prețul acțiunilor companiei, după ce acesta a postat pe Twitter mai multe mesaje, printre care „Prețul acțiunilor Tesla este prea mare”.