• Aeroportul din Frankfurt a confirmat că problemele tehnice de la Lufthansa au provocat ,,întreruperi și anulări de zboruri” .
  • Compania aeriană a precizat într-un comunicat că Lufthansa Group, care include și filiale precum Swiss International Air Lines și Eurowings, „sunt afectate de o întrerupere IT” .
  • Agenția germană de știri dpa a relatat că toate zborurile interne ale Lufthansa au fost anulate, iar pasagerii au fost îndemnați să treacă la forme alternative de călătorie, cum ar fi trenurile.

O perturbare majoră a sistemelor informatice ale companiei aeriene germane Lufthansa a provocat miercuri întârzieri și anulări la principalul său hub din Frankfurt și nu numai, relatează presa internațională.

Compania aeriană a precizat într-un comunicat că Lufthansa Group, care include și filiale precum Swiss International Air Lines și Eurowings, sunt afectate de o întrerupere IT” .

Acest lucru provoacă întârzieri și anulări de zboruri” , a precizat compania. Regretăm neplăcerile pe care acest lucru le provoacă pasagerilor noștri” .

Recomandări

SBF PRIMEȘTE 25 DE ANI DE ÎNCHISOARE
ZIUA FEMEILOR DIN MUZICĂ
MOLDOVA SE PREGĂTEȘTE DE ADERARE
GOSLING ÎȘI FACE COMPANIE DE PRODUCȚIE
ROTAȚIA PĂMÂNTULUI A ÎNCETINIT
JILL BIDEN A SCRIS O CARTE PENTRU COPII

Agenția germană de știri dpa a relatat că toate zborurile interne ale Lufthansa au fost anulate, iar pasagerii au fost îndemnați să treacă la forme alternative de călătorie, cum ar fi trenurile.

Aeroportul din Frankfurt a confirmat că problemele tehnice de la Lufthansa au provocat întreruperi și anulări de zboruri” . Vă rugăm să verificați starea zborului dumneavoastră înainte de a vă deplasa la aeroport și să vă acordați timp suplimentar pentru călătorie” , a precizat aeroportul.