• Unele afaceri s-au reconfigurat în timpul epidemiei
  • De la evenimente private, Cristian şi-a pus o speranţă într-un serviciu de livrare de mâncare
  • Plăteşti în jur de 45-55 de lei pe zi pentru prânz, cină şi o gustare

Paula comandă săptămânal mâncare de la o firmă de catering încă din perioada stării de urgenţă, de când şi Cristian şi-a reconfigurat afacerea. Dacă timp de 10 ani a organizat evenimente private, din martie a început să livreze mâncare în Bucureşti.

Uite ce spune Paula Pencea, pensionară şi abonat la firmă de catering: „Vedeţi cum sunt ambalate, în al doilea rând calitatea este deosebită. Noi din două porţii mâncăm trei persoane. 90 de lei pe zi, 450 de lei pe săptămână. Mâncarea este excepţională, nu foarte bună.“

„În momentul în care te trezeşti cu o echipă de 80 de oameni, care brusc, prin lege, nu mai au voie să profeseze, trebuie să te gândeşti la alternative. Feedback-ul a fost unul foarte bun. Apreciază faptul că le este adusă în fiecare zi acasă în condiţii foarte safe“, mărturisește Cristian Hossu, managing partener – companie organizatoare de evenimente.

Recomandări

SBF PRIMEȘTE 25 DE ANI DE ÎNCHISOARE
ZIUA FEMEILOR DIN MUZICĂ
MOLDOVA SE PREGĂTEȘTE DE ADERARE
GOSLING ÎȘI FACE COMPANIE DE PRODUCȚIE
ROTAȚIA PĂMÂNTULUI A ÎNCETINIT
JILL BIDEN A SCRIS O CARTE PENTRU COPII

Dacă vrei să-ţi faci abonament la o firmă de catering, vei plăti între 45 şi 55 de lei pe zi. În pachet vei avea incluse prânzul, cina, dar şi o gustare. Mâncarea s-ar putea să îţi ajungă chiar şi pe două zile. În medie, un livrator face 20 de livrări pe zi.