Uite cum şi-a reconfigurat un antreprenor afacerea pe timp de epidemie

Paula comandă săptămânal mâncare de la o firmă de catering încă din perioada stării de urgenţă, de când şi Cristian şi-a reconfigurat afacerea. Dacă timp de 10 ani a organizat evenimente private, din martie a început să livreze mâncare în Bucureşti.

Uite ce spune Paula Pencea, pensionară şi abonat la firmă de catering: „Vedeţi cum sunt ambalate, în al doilea rând calitatea este deosebită. Noi din două porţii mâncăm trei persoane. 90 de lei pe zi, 450 de lei pe săptămână. Mâncarea este excepţională, nu foarte bună.“

„În momentul în care te trezeşti cu o echipă de 80 de oameni, care brusc, prin lege, nu mai au voie să profeseze, trebuie să te gândeşti la alternative. Feedback-ul a fost unul foarte bun. Apreciază faptul că le este adusă în fiecare zi acasă în condiţii foarte safe“, mărturisește Cristian Hossu, managing partener – companie organizatoare de evenimente.

Dacă vrei să-ţi faci abonament la o firmă de catering, vei plăti între 45 şi 55 de lei pe zi. În pachet vei avea incluse prânzul, cina, dar şi o gustare. Mâncarea s-ar putea să îţi ajungă chiar şi pe două zile. În medie, un livrator face 20 de livrări pe zi.

Exit mobile version