• Un bărbat a transformat criptomonede Shiba Inu (SHIB) în valoare de 8000 de dolari în 5,7 miliarde de dolari.
  • Odată cu creșterea prețului de ieri, Shiba Inu a detronat giganți precum dogecoin (DOGE), XRP și Polkadot (DOT).
  • Criptomoneda meme a crescut cu 150% în ultima săptămână și cu peste 600% până acum în această lună octombrie.

Raliul de neoprit al prețului Shiba Inu în luna octombrie a acestei luni l-a ajutat pe acest investitor crypto să transforme o investiție în valoare de doar 8.000 de dolari într-o sumă impresionantă de 5,7 miliarde de dolari. După cum a raportat astăzi Morning Brew:

„Acest portofel a cumpărat aproximativ 8.000 de dolari din $SHIB în august anul trecut. Acum valorează 5,7 miliarde de dolari. De la 8.000 de dolari la 5,7 miliarde de dolari în aproximativ 400 de zile. S-ar putea să avem de-a face cu cea mai mare tranzacție individuală din toate timpurile.”

Shiba Inu a atins în mod constant noi maxime istorice în ultima săptămână. Evitând tendința generală de scădere a pieței criptografice, Shiba Inu (SHIB) a crescut cu 41% până la ora transmiterii acestei știri, tranzacționându-se la 0,000074 dolari și devenind a șaptea cea mai mare criptomonedă din lume după capitalizarea de piață.

Recomandări

BANII PENTRU UCRAINA RĂMÂN ÎN SUA
EMMA STONE ÎȘI DEZVĂLUIE NUMELE REAL
CE FACEM CU POLUAREA?
ECONOMIA AMERICANĂ ÎNCETINEȘTE
CIOLACU ÎNCHEIE DISCUȚIILE CU PIEDONE
VENEȚIENII IES ÎN STRADĂ

Odată cu creșterea prețului de ieri, Shiba Inu a detronat giganți precum Dogecoin (DOGE), XRP și Polkadot (DOT). Criptomoneda meme a crescut cu 150% în ultima săptămână și cu peste 600% până acum în această lună octombrie.

Rezervele de schimb Shiba Inu Exchange sunt în scădere


Conform furnizorului de date on-chain Santiment, oferta totală de monede SHIB la bursă a atins un minim al ultimelor 4 luni. Furnizorul de date a raportat:

SHIB a crescut acum cu un uimitor +174% în ultima săptămână, pe măsură ce hodlerii „cu pumn de diamant” continuă să fie recompensați. Oferta de monede #ShibaInu care există pe burse continuă să se deplaseze în jos, deoarece tot mai mulți comercianți mută monedele în siguranță în portofele reci.

După astfel de câștiguri masive în această lună, este dificil de spus dacă Shiba Inu își va continua raliul înainte de la nivelurile actuale. Volumele de tranzacționare din 24 de ore pentru Shiba Inu (SHIB) au urcat vertiginos până la o valoare impresionantă de 40 de miliarde de dolari, depășind unii dintre jucătorii de top precum Ethereum.

Volumul de tranzacționare al Shiba Inu a ajuns destul de aproape de cel al Bitcoin.