• Un bărbat din Danemarca a găsit un cartonaş Pokemon
  • Valorea cartonaşului îi poate aduce o sumă impresionantă de bani bărbatului
  • Pokemon a fost un adevărat fenomen în anii 1990 şi 2000

Un bărbat din Danemarca a găsit un cartonaş Pokemon, pe care îl are încă din copilărie. Valoarea cartonaşului îi poate aduce o sumă impresionantă de bani bărbatului, relatează Newsweek.

Morten Sorensen din Kastrup, o suburbie a capitalei Copenhaga, a găsit cartonaşul în podul său şi acum vrea să îl vândă. Unul dintre motive este acela că nu vrea să aibă ceva atât de valoros în posesia sa.

Cartonaşul este cu personajul Charizard, din 1999, iar unele versiuni pot valora până la 100.000 de dolari. Sorensen deja a primit mai multe oferte pentru cartonaş, cea mai mare fiind de aproximativ 48.000 de dolari.

Recomandări

CUM ÎNGRIJEȘTI MEDIUL ÎNCONJURĂTOR
LA VREMURI NOI, ROȚI NOI
NE IA A.I.-UL JOBUL?
TU CREZI ÎN MANIFESTARE?
IRAN ȘI ISRAEL CONTINUĂ CONFRUNTAREA
CÂT DE SUSTENABILĂ E AFACEREA TA?

Bărbatul în vârstă de 27 de ani a primit cartonaşul în clasa a treia, când a făcut un schimb cu un coleg de clasă. El şi-a dat seama de valoarea lui atunci când s-a uitat pe YouTube la obiecte din copilărie a căror valoare este foarte ridicată în prezent.

El a trimis cartonaşul unei companii din Statele Unite, care i-a transmis că este autentic şi i-a dat o notă de 9 din 10. A primit oferte de până la 48.000 de dolari, însă a stabilit preţul la 315.000 de coroane daneze, adică 50.880 de dolari.

„Vreau doar să scap de el. Cred că este ciudat să ai un cartonaş care valoreaă atât de mult”, a spus bărbatul, care a mai declarat că nu îşi ţine obiectul în propria casă.

Pokemon a fost un adevărat fenomen în anii 1990 şi 2000.