• Coco Bodu Hithi, un resort de lux din Maldive, angajează „un Ken” pentru un job pe plajă. 
  • Candidatul ideal trebuie „să aibă cu el tot timpul 2 perechi de ochelari, placă de surf și role”. 
  • Job-ul exclude „orice stres cotidian sau muncă reală și responsabilitățile unui salvamar”. 
  • Este esențial ca angajatul „Ken” să fie expert la chitară și să îi distreze pe oaspeți. 

În urma isteriei Barbie, un resort de lux din Maldive este în căutarea unui „Ken” pe care să îl angajeze pentru un job pe plajă. Crezi că ești „kenough”? Ei bine, nu trebuie să ai prea multe abilități, pentru a fi „kenough”. Multe ți se vor părea cu adevărat amuzante. Spre exemplu, candidatul care va fi angajat trebuie să stea mândru în nisip, să petreacă ore în șir uitându-se la Oceanul Indian, să se bucure de valuri dimineața, să ajute oaspeții să scape de toate gândurile, să aibă rolele cu el tot timpul, iar pentru asta angajatorul îi urează mult noroc să le folosească pe plajă, potrivit anunțului de pe site-ul oficial al resortului Coco Bodu Hithi.

Mai trebuie să fie expert la chitară, să se simtă confortabil cu a interpreta o piesă sau a dansa. Și ochelarii sunt importanți și nu o pereche, ci cel puțin două trebuie să aibă la el tot timpul. Obligatorie este și placa de surf.

Există și o listă de lucruri pe care angajatul Ken nu trebuie să le facă

Job-ul exclude orice stres cotidian sau muncă reală, responsabilitățile unui salvamar, surfing pe valuri periculoase și orice pregătire medicală.

Recomandări

AVEM PRINTRE CELE MAI MICI PREȚURI LA ENERGIE
BLINKEN, AVERTISMENT CĂTRE CHINA
UNDE MERGI ÎN VACANȚA DE PAȘTE?
AZI FACI SPORT ÎN PARCUL COPIILOR
JOE BIDEN, DECLARAȚIE ȘOCANTĂ
O NUNTĂ CU PERIPEȚII

Însă vine și cu alte beneficii, în afară de distracție și atmosfera de care sigur va avea parte angajatul Ken. Se va bucura de o pensiune completă, cu mese zilnice, nu va avea responsabilități reale și va beneficia de zboruri dus-întors. Din păcate, aplicațiile sunt deschise doar rezidenților din Regatul Unit, care trebuie să trimită nu mai mult de 150 de cuvinte despre motivul pentru care sunt Kenough pentru acest job.

Citește și