• Un tânăr, în vârstă de 28 de ani, a pus bazele unui magazin de haine, împreună cu familia sa și câțiva colegi
  • Compania valorează acum 700 de milioane de lire sterline
  • La 19 ani, tânărul și-a întrebat părinții dacă ar putea să-și amenajeze magazinul în garajul lor

Un tânăr, în vârstă de 28 de ani, a pus bazele unui magazin de haine, împreună cu familia sa și câțiva colegi de facultate, care acum valorează 700 de milioane de lire sterline, scrie Mirror.

Ben Francis avea doar 19 ani când și-a întrebat părinții dacă ar putea să-și amenajeze magazinul în garajul lor, acolo unde a început să confecționeze piesele vestimentare pe care le desenase în dormitorul său.

Tânărul antreprenor i-a cerut bunicii sale să-l învețe să coasă, iar în timp, acesta și-a achiziționat propria mașină pentru a-și crea hainele.

Recomandări

FOȘTII ȘEFI SRI AJUNG SUB CONTROL JUDICIAR
SZIJJARTO ÎI APĂRĂ PE RUȘI
THE ECONOMIST ÎI IA INTERVIU LUI SCHOLZ
CHINA ORGANIZEAZĂ EXERCIȚII MILITARE
FERRARI PREGĂTEȘTE UN MODEL UNIC
SFÂNTUL MILENIAL

În prezent, tânărul este coproprietar al unei mărci de îmbrăcăminte ce valorează milioane de lire. Compania se numește Gardenshark și a fost cotată la o valoare de 700 de milioane de lire sterline.

Ascensiunea sa în acest domeniu l-a determinat să devină unul dintre cei mai bogați tineri din Marea Britanie, apărând chiar în Sunday Times Young Rich List din acest an.

SalleShark, care acum are sediul în Solihull și are 550 de angajați, vinde haine de gimnastică „confortabile”, care sunt mai lungi, mai întinse și fără cusături.