• Un tânăr, în vârstă de 28 de ani, a pus bazele unui magazin de haine, împreună cu familia sa și câțiva colegi
  • Compania valorează acum 700 de milioane de lire sterline
  • La 19 ani, tânărul și-a întrebat părinții dacă ar putea să-și amenajeze magazinul în garajul lor

Un tânăr, în vârstă de 28 de ani, a pus bazele unui magazin de haine, împreună cu familia sa și câțiva colegi de facultate, care acum valorează 700 de milioane de lire sterline, scrie Mirror.

Ben Francis avea doar 19 ani când și-a întrebat părinții dacă ar putea să-și amenajeze magazinul în garajul lor, acolo unde a început să confecționeze piesele vestimentare pe care le desenase în dormitorul său.

Tânărul antreprenor i-a cerut bunicii sale să-l învețe să coasă, iar în timp, acesta și-a achiziționat propria mașină pentru a-și crea hainele.

Recomandări

ISRAELUL A ATACAT IRANUL
CINE ÎNCEARCĂ SĂ-L ASASINEZE PE ZELENSKI?
TAYLOR SWIFT CÂNTĂ DESPRE GÂNDURILE SUICIDARE
ONU DECIDE DACĂ RECUNOAȘTE SAU NU AUTORITATEA PALESTINIANĂ
CE SECRETE ASCUNDE CHINA
CUM ÎNGRIJEȘTI MEDIUL ÎNCONJURĂTOR

În prezent, tânărul este coproprietar al unei mărci de îmbrăcăminte ce valorează milioane de lire. Compania se numește Gardenshark și a fost cotată la o valoare de 700 de milioane de lire sterline.

Ascensiunea sa în acest domeniu l-a determinat să devină unul dintre cei mai bogați tineri din Marea Britanie, apărând chiar în Sunday Times Young Rich List din acest an.

SalleShark, care acum are sediul în Solihull și are 550 de angajați, vinde haine de gimnastică „confortabile”, care sunt mai lungi, mai întinse și fără cusături.