• În pandemie a crescut cererea pentru toate categoriile de elctrocasnice
  • Cererea pentru aparate de bucătărie este cu 500% mai mare faţă de anul trecut
  • Cererea va continua să crească în apropierea sărbătorilor, spun retailerii

Cumpărăturile pentru Paște sunt în toi. Vânzările pentru electrocasnice au explodat în ultimul an de când oamenii stau mai mult în case. Mașinile de făcut pâine sunt cele mai căutate, la fel și aspiratoarele sau espressoarele de cafea.

„Prima investiţie pe care am facut-o în acest an, a fost un aspirator robot, pe care îl folosesc în curăţenie programându-l să pornească la o anumită oră chiar dacă sunt plecată la serviciu. Consider că aceste investiţii pe care le-am făcut mă ajută foarte mult în această perioadă cu curăţenia de primăvară”, a spus Simona Aron, clientă.

„În această perioadă de presărbătoare de Paşte avem o creştere de 10% medie pe toată compania. Foarte interesant, putem spune că odată cu începerea pandemiei se cumpărau maşinile de făcut pâine într-un procent să zicem constant. Dar odată ce lucrurile nu s-au mai putut face la fel această categorie de maşini de făcut pâine, de exemplu, a explodat, pur şi simplu are o creştere de peste 2000% în 2020 versus 2019”, a explicat Mihai Pătrașcu, CEO evoMAG.

Recomandări

ISRAELUL A ATACAT IRANUL
CINE ÎNCEARCĂ SĂ-L ASASINEZE PE ZELENSKI?
UNDE MERGI AZI?
TEHERAN: IRAN NU PLĂNUIEȘTE UN RĂSPUNS
TAYLOR SWIFT CÂNTĂ DESPRE GÂNDURILE SUICIDARE
ONU DECIDE DACĂ RECUNOAȘTE SAU NU AUTORITATEA PALESTINIANĂ