• Statul în casă a crescut vânzările de plante de apartament cu 50%
  • Plantele verzi pot înlocui umidificatorul și purificatorul de aer
  • 12% dintre clienți au cumpărat plante verzi pentru prima dată în 2020

Statul între 4 pereți un an de zile ne-a sufocat și la propriu și la figurat. Dacă la începutul pandemiei lumea s-a bătut pe aparate de purificare a aerului și pe umidificatoare, acum ne-am dat seama că natura ne oferă mai multă liniște și oxigen decât orice aparat electrocasnic.

Vânzările de plante verzi de apartament au crescut în ultimul an cu 50%, spune un sondaj realizat de Lovedeco. 12% dintre clienți și-au cumparat pentru prima dată plante verzi în 2020.

„Există o gamă largă de plante purificatoare care încep în ultimii ani să prindă tot mai mult teren. Mai ales că noi locuim în spații tot mai poluate. Dau o cantitate mare de oxigen. Sunt plante pe care le putem ține atât în sufragerie, cât și în dormitor. Pot să facă față la fel de bine, dacă nu chiar mai bine, decât orice purificator de aer pe care îl cumpărați din comerț”, a explicat Ștefana Chivoiu, Specialist Marketing Floria.

Recomandări

ALTMAN PORNEȘTE RĂZBOIUL CU GOOGLE
100 LIDERI MONDIALI DAU STARTUL JO
CE ÎNSEAMNĂ TULBURAREA ARFID?
CE ESTE TULBURAREA ARFID?
CE DESTINAȚII VIZITEZI VARA ASTA?
UNDE CONDUCI ÎN WEEKEND?

„Pentru că pandemia m-a prins într-un apartament nu foarte încăpător, am decis să îmi cumpăr mai multe plante. Spre exemplu mi-am luat un spatifilium. Aceasta este o plantă care îmi curăță aerul și mă ajută să am un somn mai liniștit. Mă face să mă simt mai apropiată de natură”, a spus Eliza Matei, clientă.