• Compania Wizz Air a anunţat joi lansarea, începând din 27 martie, a rutei Iaşi-Berlin.
  • Potrivit unui comunicat al companiei, zborurile pe ruta Iaşi-Berlin vor fi operate lunea şi vinerea, începând din 27 martie.
  • Biletele au fost puse în vânzare cu preţuri începând de la 99 de lei.

Compania Wizz Air a anunţat joi lansarea, începând din 27 martie, a rutei Iaşi-Berlin. Potrivit unui comunicat al companiei, zborurile pe ruta Iaşi-Berlin vor fi operate lunea şi vinerea, începând din 27 martie.

Biletele au fost puse în vânzare cu preţuri începând de la 99 de lei.

„Capitala Germaniei a devenit cu un pas mai aproape de călătorii români care decolează de pe Aeroportul Internaţional Iaşi. Berlinul vă va surprinde cu numeroasele sale galerii de artă,
scena animată a artei stradale şi start-up-urile contribuind la imaginea oraşului. Berlinul este una dintre capitalele culturale ale Europei, aşa că nu este surprinzător faptul că oraşul este populat cu 180 de muzee, cum ar fi Muzeul Dahlem, Muzeul Egiptean, Forumul Cultural din Berlin cu Noua Galerie Naţională şi Muzeul de Arte şi Meserii. În acelaşi timp, Berlinul este un oraş înconjurat de istoria mai multor generaţii şi oferă cele mai valoroase atracţii arhitecturale, precum Poarta Brandenburg, Clădirea Reichstagului, Zidul Berlinului, Memorialul Holocaustului şi Palatul Bellevue”, se arată în comunicat.

Recomandări

S-A RUPT COALIȚIA LA BUCUREȘTI
SISTEMUL „TYCHE" ÎȚI PUNE DIAGNOSTICUL
CE FACI CU CEL MIC ÎN MINIVACANȚĂ?
DRULĂ PROPUNE MĂRIREA NOTELOR LA BAC
UE VREA NOI REGLEMENTĂRI PENTRU TIKTOKLITE
TÎLVAR VREA OBUZIERE DIN COREEA DE SUD

Reprezentanţii companiei spun că Berlinul găzduieşte cel mai mare magazin universal din Europa continentală, dar şi cea mai mare „grădină de bere” din lume, Hirschgarten, care se întinde pe 2,2 kilometri.