• Prada colaborează cu Adobe pentru a oferi clienților experiențe personalizate de shopping.
  • Proiectul propune monitorizarea achizițiilor clienților în timp real, pentru ca aceștia să se bucure de experiențe unice.
  • Atât cumpărăturile online, cât și cele din magazine, vor contribui la crearea profilelor pentru clienții Grupului Prada.

Grupul Prada și Adobe au anunțat noul lor parteneriat, creat pentru îmbunătățirea experiențelor clienților brandurilor de fashion de lux, dar și pentru creșterea veniturilor.

Parteneriatul se extinde pe întreaga gamă de branduri ce aparțin Grupului Prada, inclusiv Prada, Miu Miu, Church’s, Car Shoe, Pasticceria Marchesi și Luna Rossa, scrie SMART TV .

„Astăzi suntem bucuroși să anunțăm un nou și important pas în colaborarea noastră cu Adobe, prin adoptarea platformei lor unice de date despre clienți, pentru a îmbunătăți în continuare experiența de retail pentru toate mărcile noastre” , a declarat Lorenzo Bertelli, director de marketing pentru Grupul Prada.

Recomandări

RUSIA SPUNE NU REZOLUȚIEI
FII BOGAT ÎN ROMÂNIA
MATTY HEALY, DESPRE ALBUMUL LUI SWIFT
DE LA GOYA LA... YOGA
ZIUA INTERNAȚIONALĂ A STRIGĂTULUI
CHETĂ PENTRU SPORTIVII ROMÂNI

„Acest proiect ne va permite să interacționăm și să ne conectăm cu fiecare client la momentul potrivit, în locul potrivit, având conținutul potrivit. ”

Cum arată viitorul cumpărăturilor online și in-store pentru Grupul Prada

Grupul Prada va folosi platforma de date Adobe Real-Time Customer, dar și Adobe Journey Optimizer, pentru a crea profiluri unice pentru clienți. Scopul final este acela de a oferi experiențe personalizate în timp real. Grupul Prada va putea livra conținut relevant clienților exact atunci când este momentul potrivit.

Clienții Grupului Prada vor trebui să se înscrie pentru a beneficia de o experiență personalizată, bazată pe achizițiile anterioare, vizitele în magazine și profilurile lor online. Astfel, chiar și asistenții de vânzări din magazine vor putea fi mai pregătiți pentru a da indicații clienților, în funcție de nevoile și preferințele acestora.

De exemplu, dacă un clientul oricărui brand al Grupului Prada a căutat online un portofel, acesta ar putea fi invitat să vadă cele mai noi modele și culori ale produsului respectiv, în persoană. În magazin, clientul va primi îndrumare de la unul dintre asistenții de vânzări, pentru o experiență cât mai personalizată.