• Hyundai a prezentat un concept bazat pe IONIQ 6 numit RN22e, cu 577CP și o baterie cu încarcare rapidă.
  • BMW M Motorsport a anunțat că modelul M4 GT4 va fi disponibil din 2023. BMW M4 GT4 va avea un preț net de 187.000 de euro.
  • Companiile văd un viitor și în mașinile sport electrice hibride.

Hyundai are un vis pentru viitor: mașini electrice cu un aspect sport. Pentru asta îți prezintă conceptul unui model spectaculos.

Inspirat de la modelul Ioniq 6, conceptul RN22e este creat pentru pista de curse. Are 577 cai putere și o baterie de 77 wați oră capabilă să se încarce rapid. Doar 18 minute duc bateria de la 0 la 80%. Deși este momentan un concept, Hyundai pariază pe acest design în segmentul mașinilor sport-electrice.

Hyundai spune că vrea ca acest vehicul să fie o armă pe pistă. Acesta este tipul de mașină pe care vor să o construiască pe termen mediu și lung, nu neapărat doar vehicule electrice. Sunt multe eforturi depuse nu doar pentru design-ul grozav, ci și pe cât de „prietenoase” vor arăta mașinile sport peste deceniu. Brandul va construi mașini electrice cu baterii începând cu anul viitor cu Ioniq 5n, însă clar văd un viitor și în mașinile sport electrice hibride.

Recomandări

CINE AR CANDIDA PENTRU ȘEFIA C.E.
NOU COD PENTRU SCHENGEN
NE LIPSEȘTE EDUCAȚIA FINANCIARĂ?
NE-A SALVAT VACCINUL?
CIOLACU: COALIȚIA NU SE RUPE
O ROMÂNCĂ ARBITREAZĂ LA UEFA

Și BMW e gata să aducă pe străzi un model sport. Este vorba despre M4 GT4 care va fi disponibil din 2023 pentru un preț de 187 de mii de euro. Săptămâna această, mașina a fost expusă prima dată cu designul BMW M Motorsport.