Vinul devine tratament pentru ten. Dior introduce o nouă linie de îngrijire a pielii, L’Or de Vie, inspirată de podgoria sa din Franța

Noua linie de îngrijire a pielii Dior te va face să întinerești ca un vin fin. Casa de lux a lansat cea mai recentă și cea mai scumpă linie de îngrijire a pielii: Dior L’Or de Vie, cu produse infuzate cu vin. Se pare că vinul nu este doar pentru băut – există beneficii de a-l pune pe față, scrie New York Post.

Subprodusele vinului sunt utilizate în industria de îngrijire a pielii de zeci de ani, fie că este vorba de produse precum măștile și peelingurile pe bază de vin sau de linii întregi precum Vinopur de la Caudalie.

Un studiu publicat în revista Cosmetics by MDPI a constatat că subprodusele vinului, cum ar fi extractele din sâmburi de struguri, conțin un conținut ridicat de molecule bioactive și polifenoli, ceea ce are mai multe beneficii pentru sănătatea pielii, cum ar fi anti-îmbătrânire, depigmentare a pielii și fotoprotecție.

Dior L’Or de Vie, „cea mai exclusivistă colecție Dior de îngrijire a pielii”, este formulată folosind produse secundare din podgoria privată Sauternes a LVMH, Château d’Yquem.

Strugurii de pe podgorie beneficiază de un tip special de ciupercă cunoscut sub numele de „putregai nobil”, care conferă vinurilor testul lor semnătură și acționează ca un ingredient cheie în linia de îngrijire a pielii, care a fost reformulată pentru prima dată de la crearea sa în 2006.

Colecția L’Or de Vie include cinci produse, inclusiv un ser (1.700 de dolari), o cremă de contur pentru ochi și buze (850 de dolari), o cremă de zi (1.700 de dolari), o cremă de noapte (1.700 de dolari) și o loțiune (680 de dolari). Prețurile încep de la 350 de dolari pentru un duo special de instrumente de masaj din jad alb pentru îngrijirea pielii anti-îmbătrânire. Cel mai scump este L’Or de Vie Le Cérémonial Vintage 2023 de 3.200 de dolari, un trio de produse care oferă un „tratament intensiv de întinerire vizibilă de o lună”.

Exit mobile version