Filmul 365 Days: românii și americanii sunt înnebuniți după el. Criticii spun că este nereușit

Filmul 365 Days: românii și americanii sunt înnebuniți după el. Criticii spun că este nereușit Sursa Foto: IMDB
  • 365 Days sau 50 Shades of Grey al polonezilor este un film care are mare succes pe Netflix.
  • Filmul se află pe locul 4 în topul celor mai vizionate de pe Netflix UK și pe locul 3 pe Netflix US, iar în România pe locul 2.
  • Deși filmul nu este apreciat de critici, el are un succes formidabil la public, iar asta se datoreaza izolării, spun unele voci.

Filmul care are la bază trilogia autoarei Blanka Lipińska, este descris de un jurnalist de la The Guardian drept „un thriller despre blowjob-uri semi-consensuale”.

Oamenilor le place foarte mult acest film, chiar dacă este considerat un soft-porn prost.

Este o poveste de dragoste care prezintă povestea lui Massimo, un membru al Mafiei Siciliene, și a Laurei, un Director de Vânzări. Conform IMDB, Laura pleacă în Sicilia pentru a-și resuscita relația, dar Massimo o răpește și o face pe aceasta să se îndrăgostească de el în 365 de zile.

The Guardian scrie că filmul are rating de 0% pe Rotten Tomatoes, un website cunoscut pentru recenziile filmelor. Și nu este de mirare, având în vedere că pe IMDB are o notă de 3.4 din 10.

Ce crede presa despre acest film

The Times UK a scris despre 365 Days că „Face să pară că filmul Team America: World Police este un documentar în adevăratul sens al cuvântului”.

Veriety a spus despre film că este „mai prost decât orice ar însemna prost în această lume”.

Cosmopolitan a afirmat despre film: „este cel mai oribil lucru pe care l-am văzut vreodată”.

Cred că sunt suficiente afirmații și opinii despre film cât să ne facem o părere. Criticii spun că filmul este prost de la cap la coadă: un concept nereușit, o execuție proastă.

De ce atât de multă lume se uită la 365 Days

Se pare că pandemia de coronavirus și izolarea ar fi principalele motive.

Există o teorie conform căreia izolarea i-a făcut pe oameni să se simtă extrem de excitați și dornici de ceva tandrețe.

365 Days pe Netflix România

Dacă ești curios să știi ce loc ocupă filmul în Top 10 al celor mai vizionate filme de pe Netflix, în România, află că 365 Days este pe locul 2.