• Actorul Angus Cloud, cunoscut pentru rolul lui Faz din serialul ”Euphoria”, a murit la 25 de ani.
  • Angus Cloud și-a îngropat tatăl cu o săptămână în urmă și avea idei suicidare.
  • ”Angus era deschis în privința luptei sale psihice și sperăm că moartea sa le va aminti și altora că nu sunt singuri și că nu ar trebui să lupte în tăcere”, transmite familia.

Actorul Angus Cloud a murit la 25 de ani. Cunoscut pentru rolul din serialul ”Euphoria”, tânărul și-a îngropat tatăl cu o săptămână în urmă. Nu a fost transmisă cauza morții, dar apropiații spun că avea idei suicidare.

”Cu cele mai mari regrete trebuie să spunem astăzi adio unei ființe icredibile. Ca actor, prieten, frate și fiu, Angus a fost special pentru noi în multe feluri. Săptămâna trecută și-a îngropat tatăl și a luptat mult cu pierderea acestuia. Singura alinare pe care o avem este că Angus este acum cu tatăl lui, care îi era cel mai bun prieten. Angus era deschis în privința luptei sale psihice și sperăm că moartea sa le va aminti și altora că nu sunt singuri și că nu ar trebui să lupte în tăcere. Sperăm ca lumea să își amintească de el pentru umor, penru zâmbete și pentru dragostea pe care le-o purta tuturor ”, a transmis familia actorului, citată de CNN.

Angus Cloud locuia împreună cu familia în Oakland.

Recomandări

CUM STĂM LA SPERANȚA LA VIAȚĂ
O NOUĂ MISIUNE NASA
FRANȚA ÎȘI RECUPEREAZĂ RECORDUL MONDIAL
CE PROGRAM ARE MUSK
OMAGIU PENTRU BERNARD HILL
PICASSO ÎȘI DEDICĂ VIAȚA ARTEI

Din 2019, Angus interpreta rolul traficantului de droguri Fezco O’Neill, Fez, din serialul HBO ”Euphoria”. Serialul este unul dintre cele mai mari succese ale canalului. Ilustrează viața adolescenților americani, pentru care toxicomania și violența sexuală face parte din cotidian. Tânărul a fost descoperit de un agent în timp ce se plimba pe străzile din Brooklin. A jucat două roluri mici, după care a primit rolul din serial și a fost suprins de succesul său. Într-un interviu din primăvară a vorbit despre modul în care i s-a schimbat viața.

”Diferența dintre mine și toți ceilalți care sunt celebri este că ei încearcă să devină celebri. Se străduiesc din greu și spun, o să ajung sus. Pentru mine a fost ceva de genul este o oportunitate prea bună ca să spun nu. Nu îmi imaginam că o să ajung atât de departe”, spunea Angus.

Și-a interpretat personajul atât de bine, încât a dat multora impresia că își interpretează propria viață în serial și nu o dată a fost nevoit să nege comparația cu personajul său. 

Angus Cloud avea proiecte de viitor. Ar fi trebuit să joace într-un thriller produs de Universal Pictures, iar din ianuarie începuse să filmeze la drama ”Freaky Tales”, a cărei poveste se desfășoară în orașul său natal, Oakland.