• Pirotehniștii au intervenit, vineri, în stația de metrou Eroilor din Capitală, în urma unei alerte privind amplasarea unei bombe în subteran.
  • Polițiștii și pirotehniștii au verificat zona și s-a dovedit că apelul a fost fals, făcut de un bărbat din județul Olt.
  • Stația de metrou Eroilor din Capitală a fost redeschisă, vineri, la puțin timp după ce polițiștii au terminat verificările, a anunțat Metrorex.

UPDATE Metrorex anunță că a redeschis stația de metrou Eroilor după alarma cu bomba

Potrivit sursei citate la ora 09.22 stația de metrou Eroilor a fost redeschisă, iar circulația s-a reluat în condiții normale.

Reprezentanții Metrorex au transmis, vineri, printr-un comunicat de presă că Poliția Metrou a fost sesizată pentru evacuarea călătorilor din stația de metrou Eroilor, din cauza unei alarme cu bomba, la ora 08.35.

Alerta cu bomba a venit din cauza unui colet cu potențial explozibil din stația de metrou Eroilor, anunțat de un bărbat prin numărul unic de urgență 112.

Recomandări

CINE ÎNCEARCĂ SĂ-L ASASINEZE PE ZELENSKI?
ONU DECIDE DACĂ RECUNOAȘTE SAU NU AUTORITATEA PALESTINIANĂ
CE SECRETE ASCUNDE CHINA
CUM ÎNGRIJEȘTI MEDIUL ÎNCONJURĂTOR
FRANCEZII SUNT PESIMIȘTII EUROPEI
„NADIA” ÎI DUCE PE ROMÂNI LA J.O.

„Un bărbat a anunțat prin apel 112, că la stația de metrou Eroilor se află un dispozitiv exploziv. La fața locului au sosit polițiști ai Secției 17 și Brigăzii de Poliție pentru Transport Public – Serviciul Metrou, care au evacuat stația de metrou. În urma verificărilor, s-a stabilit că apelul este fals, iar bărbatul care a inițiat a fost identificat, ca o persoană de 55 de ani din județul Olt”, au transmis reprezentanții Poliției Capitalei.

Stația a fost închisă, oamenii evacuați, iar trenurile nu opresc, la ora transmiterii știrii, în stația Eroilor, până la finalizarea cercetărilor.