• Andrei Păunescu, fiul lui Adrian Păunescu, a fost invitat, joi, în cadrul emisiunii „Marius Tucă Show”.
  • Andrei Păunescu: Tata s-a dus la Ceaușescu și a spus că vrea să mă crească bine și să mă lase și mama.
  • Andrei Păunescu: Aveam 9 ani. Nu mergeam la școală câte o lună, două. M-a răpit de pe stradă tata.

A reușit să iasă de sub umbra puternicului său tată și să-și construiască o imagine concretă, solidă. Andrei Păunescu scrie, cântă și desenează cu dexteritate. La urma urmei, ce poți să-i ceri unuia născut în familie de muncitori ai cuvintelor?

„În nopțile în care rușii intrau în Cehoslovacia, mama era plecat la Mogoșoaia. A venit acasă să-l prindă pe tata și a auzit voci și a spus ‘gata, îl prind’. Tata aproape dormind a fost violat de mama. Apoi a plecat și apoi m-a luat pe mine de la el. În ’79 am fost pe scenă. Părinții mei s-au despărțit. Era clar că părinții nu aveau cum să rămână împreună. Eu și Ioana am fost victime”, a declarat Andrei Păunescu, la „Marius Tucă Show”.

„Tata voia să mă scoată din pușcăria de familie și s-a dus și mama la Ceaușescu”

Andrei Păunescu a relatat cum a trecut prin divorțul părințolor săi: „Tata, disperat, a încercat în justiție. Mama credea că țin cu ea. Tata s-a dus la Ceaușescu și a spus că vrea să mă crească bine și să mă lase și mama. Ea nu mă lăsa să mă duc la el. Tata voia să mă scoată din pușcăria de familie și s-a dus și mama la Ceaușescu. M-au răpit după stardă. Aveam 9 ani. Nu mergeam la școală câte o lună, două. M-a răpit de pe stradă tata. Mi-a spus să stau să-l cunosc. După două luni înainte de Crăciun, mi-a spus: ești la mine ai dreptul să ai o relație, normal, și cu mama ta. Și i-am spus mamei: dacă sunt la tine, nu am să-l mai văd pe tata, dacă stau la tata, am să te văd și pe ține”.

Recomandări

PUTIN: VOM DOBORÎ TOATE AVIOANELE F-16 TRIMISE UCRAINEI
SBF PRIMEȘTE 25 DE ANI DE ÎNCHISOARE
ZIUA FEMEILOR DIN MUZICĂ
ȘTII DE VREME? VINE VARA-N TOATĂ ȚARA
MOLDOVA SE PREGĂTEȘTE DE ADERARE
ROTAȚIA PĂMÂNTULUI A ÎNCETINIT

„Mi-a spus că ungurii au un imn ceva fabulous. Și mi-a spus să schimbăm și noi”

„În anii lui de interdicție, prin care mergeam prin țară, chiar la Ciucea, a spus să scriem un mare cântec. Eram în mașină și mi-a spus să murmur ceva și el începe să dicteze versurile. Piesă s-a numit Scurta Istorie. Mi-a spus că ungurii au un imn ceva fabulous. Și mi-a spus să schimbăm și noi. S-a dat la Europa Libear- și la Chișinău. S-a acreditat, apoi a venit o solistă de muzică populară și a băgat o maimuțăreală”, a mai spus Andrei Păunescu.