Aniversări 26 noiembrie. Tina Turner împlinește 81 de ani, Ivan Patzaichin 71 de ani

Sursă foto: Profimedia
  • Tina Turner împlinește azi 81 de ani.
  • Legenda muzicii rock are în spate o carieră de peste 60 de ani, timp în care a vândut peste 200 de milioane de discuri.
  • Este și ziua lui Ivan Patzaichin. Împlinește 71 de ani. Fostul mare canoist român este multiplu campion olimpic și mondial.

Tina Turner împlineşte astăzi 81 de ani. Este o legenda a muzicii şi a vândut peste 200 de milioane de discuri în 60 de ani de carieră. În ultimii ani s-a concentrat pe sănătate. Cântăreaţa a trecut printr-un transplant de rinichi şi a fost nevoită să trateze afecțiunile cauzate de cancer.

Tot astăzi este şi aniversarea lui Ivan Patzaichin. Împlineşte 71 de ani. Sportivul a avut parte de o carieră exemplară, în care a câştigat patru medalii de aur şi trei de argint la Jocurile Olimpice. Anul trecut a primit cea mai înaltă distincţie oferită de Comitetul Olimpic şi Sportiv Român, Colanul de Aur. În cariera de sportiv, Ivan Patzaichin a mai cucerit 22 de titluri la 11 ediţii ale Campionatelor Mondiale, iar în cea de antrenor al lotului naţional a câştigat peste 150 de medalii olimpice, mondiale şi europene.