Azi, de Ziua Mondială a Operei, vezi spectacolul „Opera Baroque Brunch”, o producție regizată de Alexandru Nagy

Nu ai nimic în plan pentru azi? Opera Națională București organizează un spectacol unic prin care sărbătorește Ziua Mondială a Operei. La ora 14:00, are loc „Opera Baroque Brunch”, o producție regizată de Alexandru Nagy. Evenimentul face parte din seria „Opera Vie” și te va transpune în lumea muzicii baroce, cu interpretări de Händel, Purcell și alți compozitori de renume.

O nouă experiență muzicală, menită să vă deconecteze de la rutina zilnică și zgomotul orașului. Soliștii Studioului Experimental în Artele Spectacolului Muzical „Ludovic Spiess”, acompaniați de pianista Bogdana Grecova, vă vor transpune în epoca armoniilor Baroque și a emoției celebrilor compozitori ce au marcat acest stil muzical. 

„Avem un eveniment special, în premieră, itinerant, exclusiv cu muzică barocă. Se întâmplă astăzi, la ora 14.00. Mai sunt câteva bilete. De asemenea, diseară, de Ziua Mondială a Operei o celebrăm la Opera Națională cu un spectacol extraordinar de Giuseppe Verdi. Este o producție deosebită, Aida. Nu putem să nu celebrăm și Ziua Armatei Române”, a explicat Alexandru Nagy, regizor, la Aleph News.

Exit mobile version