Benone Sinulescu, în stare gravă. Artistul a fost găsit inconştient în casă

Benone Sinulescu, în stare gravă. Artistul a fost găsit inconştient în casă Benone Sinulescu este în stare gravă. Sursă foto: Mediafax Foto
  • Benone Sinulescu este în stare gravă.
  • Joi, artistul în vârstă de 84 de ani a fost găsit inconștient, căzut în casă.
  • Moartea lui Benone Sinulescu poate interveni oricând în următoarele zile“, ar fi spus o sursă din cadrul clinicii.

Benone Sinulescu este în stare gravă, internat într-o clinică de îngrijiri paleative din apropierea Aradului, anunță impresarul său.

Artistul a ajuns la clinică după ce, joi, a fost găsit inconștient, căzut în casă. „Moartea lui Benone Sinulescu poate interveni oricând în următoarele zile“, ar fi spus o sursă din cadrul clinicii.

Cu toate acestea, Benone Sinulescu nu a ajuns la spitalul de urgență, ci în clinica de îngrijiri paleative din apropierea Aradului, o clinică ce nu are condițiile necesare unei evaluări medicale adecvate pentru starea lui medicală din acest moment (RMN sau Electroencefalogramă) și unde se așteaptă «momentul de final» al artistului. O sursă din cadrul clinicii a spus că moartea lui Benone Sinulescu poate interveni oricând în următoarele zile“, a spus Ionuț Pavel, fostul impresar al artistului, pentru TVR.

Impresarul lui Benone Sinulescu a mărturisit că starea de sănătate a artistului a început să se deterioreze acum un an, iar din cauză că a rămas izolat în pandemie și fără acces la medicul specialist, situația s-a agravat.