• Bogdan Mălăele, fiul lui Horațiu Mălăele, a fost invitat, miercuri, la „Marius Tucă Show”.
  • B. Mălăele: „Actoria de teatru cu actoria de film sunt două lucruri diferite, niște exerciții noi”. 
  • B. Mălăele: „Am crescut lângă teatru, prima dată pe scenă am urcat la 3 ani, primul spectacol la 15”.

Odată, a venit la Bogdan Mălăele o tânără jurnalistă, care i-a cerut un interviu. Băiat finuț, Mălăele acceptă, dar îi pune acesteia o condiție: să nu vorbească despre tatăl său. Fată finuță la rândul ei, tânăra speranță a jurnalismului zice că bine, așa că vine cu prima întrebare: „cum e să fii fiul lui Horațiu Mălăele?” Genial, este? Răspunsul lui Bogdan a fost, însă și mai genial: „Mă, cum să zic? Dacă n-aș fi, mama ar avea niște răspunsuri de dat”. Aia zic.

Când și-a dat seama că este băiatul lui Horațiu Mălăele? La 13 ani. Eram la mare și făceam turul în fiecare seară 4 stațiuni. Și știu că avea tata un monolog în care el nefiind vorbitor de engleză vorbea în engleză și râdeam și câteva sute de oameni rădeau. Cred că atunci am început să îmi dau seama că tata e un pic diferit.

Drumul către artă: „Am trăit din pocker. Am mers la un casting pentru un serial în Pro, era taică-miu regizor, am dat proba, m-a sunat ‘ai fost foarte bun, dar nu îți dau rolul, nu ești pregătit’. Am căutat școală de actorie, prima ieșită în cale a fost a lui Florin Șerban. Nu știu dacă puteam să fac meseria asta fără el, a știut exact cum să mă ia, cine sunt și de ce am nevoie. Am făcut actorie de film cu ei. Promovau cam 2 din 12. Atât de tare m-a prins din prima. Actoria de teatru cu actoria de film sunt două lucruri diferite, niște exerciții noi”. 

Recomandări

PUTIN: VOM DOBORÎ TOATE AVIOANELE F-16 TRIMISE UCRAINEI
SBF PRIMEȘTE 25 DE ANI DE ÎNCHISOARE
ZIUA FEMEILOR DIN MUZICĂ
ȘTII DE VREME? VINE VARA-N TOATĂ ȚARA
MOLDOVA SE PREGĂTEȘTE DE ADERARE
ROTAȚIA PĂMÂNTULUI A ÎNCETINIT

„Am crescut lângă teatru, prima dată pe scenă am urcat la 3 ani, primul spectacol la 15. Se mai întâmpla să lipsească unul din ei și puteam să țin locul oricui”, a mai spus Bogdan Mălăele.

Și spectacole cu Horațiu Mălăele? „Mălăele special”, e un recital, suntem amândoi, foarte frumos. Plus turul meu de stand-up, avem în weekend Iași și Suceava.

Cum e publicul la stand-up față de cel de la teatru? E mai sever, te taxează. La teatru nu îți dai seama că trebuia să se râde, la stand-up la asta se așteaptă. La stand-up am cele mai mari emoții, pentru că e mai greu.

A fost grea povara numelui? „Eu nu văd așa, nu știu de ce lumea spune o să îl depășești pe tatăl tau, dar nu vreau. Eu fac stand-up. E total diferit de ce face tata. Fac și post casturi.