• Scenaristul, producătorul și actorul Sacha Baron Cohen a primit duminică seară premiul pentru „Geniul Comediei 2021”, decernat la categoria filme și producții tv de la MTV
  • Personajele sale celebre – Borat, Ali G și Bruno – au făcut senzație pe scenă
  • Comediantul le-a mulțumit „milioanelor de fani care l-au votat”

Actorul s-a transformat, inițial, în personajul său iconic Borat la decernarea premiului, după discursul ținut anterior de comediantul Seth Rogen, relatează publicația People.

Borat a fost întrerupt brusc de un alt personaj interpretat de Sacha Cohen, Ali G. „Eu trebuie să accept acest premiu, nu tu”, i-a răspuns gangsterul lui Borat.

În timp ce Ali G. și Borat glumeau unul pe seama celuilalt, actorul însuși a intervenit pentru a-și ridica premiul care i se cuvenea.

Recomandări

ISRAELUL A ATACAT IRANUL
CINE ÎNCEARCĂ SĂ-L ASASINEZE PE ZELENSKI?
ONU DECIDE DACĂ RECUNOAȘTE SAU NU AUTORITATEA PALESTINIANĂ
CE SECRETE ASCUNDE CHINA
CUM ÎNGRIJEȘTI MEDIUL ÎNCONJURĂTOR
FRANCEZII SUNT PESIMIȘTII EUROPEI

„Mulțumesc MTV. Pentru milioanele de fani de acolo care m-au votat, vă salut. Premiul este pentru voi, pentru că nu aș fi fost nimic fără voi. Sunt doar o ființă umilă care creează personaje complexe”, a fost mesajul artistului.

Comediantul a intrat pentru prima dată în atenția publicului la sfârșitul anilor ’90, când a apărut la televizor interpretându-l pe Borat Sagdiiev, un jurnalist kazah care călătorește în America și are parte de mai multe întâmplări. La scurt timp, a devenit popular personajul Ali G, care a avut premiera pe HBO în 2003.